Αναστολή λειτουργίας του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ


Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ συζήτησε την τελευταία πρόταση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» που αφορά την προτεινόμενη «απορρόφηση»/συγχώνευση του Τμήματος στη «Σχολή/Τμήμα Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών».

Η Γ.Σ. κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα στην αρχική πρόταση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. και εξακολουθούν να υφίστανται τα θεσμικά, ακαδημαϊκά και διοικητικά προβλήματα τα οποία έχουν επισημανθεί σε προηγούμενα ψηφίσματα.

Για τον λόγο αυτό, σε σχετική ανακοίνωσή της, εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στην «απορρόφηση»/συγχώνευση του Τμήματος και στην υποβάθμισή του σε «κατεύθυνση» στο προτεινόμενο «Σχολή/Τμήμα» καθώς και στη συνολική μείωση του αριθμού των εισακτέων φοιτητών/-τριών.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ως ένδειξη διαμαρτυρίας την αναστολή της λειτουργίας του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. από την Πέμπτη, 7.03.2013 μέχρι και τη Δευτέρα, 11.03.2013. Παράλληλα, επιφυλάσσεται να επανατοποθετηθεί -ανάλογα με τις εξελίξεις- σε νέα συνεδρίαση τη Δευτέρα, 11.03.2013, ώρα 12.00-13.00. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ενημέρωση των φοιτητών/-τριών (13.00-14.00)».


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Αναστολή λειτουργίας του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format