ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με δώρο υποτροφίες ΟΛΙΚΗΣ και ΜΕΡΙΚΗΣ φοίτησης


Το ΚΔΒΜ 1 Costyle μετά από κλήρωση σε διαγωνισμό που θα διεξαχθεί με συνεργασία με το site mystudentpass.gr  θα προσφέρει σε έναν τυχερό μια Oλική Yποτροφία 100% αξίας 2,700.00 ευρώ και 2 Υποτροφίες 50% έκπτωση σε δίδακτρα φοίτησης  σε πρόγραμμα της επιλογής του.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/09/2016 στις 12:00 στην Λεωφόρο Μεσογείων 433 παρουσία νομικού συμβούλου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν μέσω του επίσημου site καθώς και της επίσημης facebook page της mystudentpass.gr.

*Ολοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό κερδίζουν έκπτωση 25% για φοίτηση σε ειδικότητα της επιλογής τους από τις ειδικότητες του διαγωνισμού.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ και διεκδίκησε τα μεγάλα δώρα:

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Λ. Μεσογείων 433 & Χαλανδρίου, Αγία Παρασκευή.

Τηλ.: 1.   +30 210-6003380    —-     2.    +30 210-6003353

Email: info@costyle.gr

Site: www.costyle.gr

Facebook:https: www.facebook.com/costyle.gr

 

 

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1.Φορέας του Διαγωνισμού: Το αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με το νόμο “ΚΔΒΜ 1 Costyle” με έδρα την Αγία Παρασκευή  (εφεξής ο «Διοργανωτής»).

2.Αντικείμενο του Διαγωνισμού: Το ΚΔΒΜ 1 Costyle προκηρύσσει Προωθητική Ενέργεια – η οποία θα διενεργηθεί μέσω της επίσημης facebook σελίδας mystudentpass.gr.

3.Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εφόσον ο  συμμετέχων είναι ανήλικος, για τη συμμετοχή του ο συμμετέχων δηλώνει ρητά ότι έχει λάβει την ρητή έγκριση των κηδεμόνων του. Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό, ο συμμετέχων δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται όλους τους όρους του διαγωνισμού.

4.Αποκλεισμός Συμμετεχόντων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

-Είναι εργαζόμενοι του ΚΔΒΜ 1 Costyle

Τα πρόσωπα συγγένειας α’ και β’ βαθμού με τους ανωτέρω και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.

Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στην Ενέργεια κατά παράβαση του παρόντος όρου, θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη.

5.Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 ώρα 00:00:01 (εφεξής η «Έναρξη της Ενέργειας»), έως και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 ώρα 23:59:59 (εφεξής η «Λήξη της Ενέργειας»).

6.Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό του Διοργανωτή μπορεί να γίνει ως εξής: Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν οι τυχεροί που θα σπουδάσουν σε ειδικότητα της επιλογής τους. Η συμμετοχή των αναγνωστών στο διαγωνισμό θα γίνει με αποστολή και καταγραφή των στοιχείων στο facebook official page mystudentpass.gr.

7.Δώρα. Το δώρο του Διαγωνισμού σε κάθε κλήρωση είναι 2 υποτροφίες 50% στο πρόγραμμα σπουδών που θα επιλέξουν και  μια ολική 100% κατά την διάρκεια του διαγωνισμού. Το κάθε δώρο είναι προσωπικό και ο εκάστοτε νικητής του Διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα ανταλλαγής του με χρήματα ή κάτι άλλο.

8.Οι νικητές του Διαγωνισμού θα προκύψουν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα υποβάλλονται κάθε φορά το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών. Ως «έγκυρη Συμμετοχή», κατά τα ανωτέρω, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν σωρευτικά τα κατωτέρω:

  • Έχει υποβληθεί συμφώνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στον όρο 6 ανωτέρω,
  • Δεν αποτελεί, κατά την κρίση του Διοργανωτή προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα η τρίτου
  • Δεν προσβάλει τα χρηστά ήθη και
  • Έχουν υποβληθεί με καταχώρηση των προσωπικών στοιχείων του κάθε ενδιαφερομένου εντός του χρονικού διαστήματος από την Έναρξη του Διαγωνισμού μέχρι τη Λήξη του Διαγωνισμού.

Τα δώρα θα παραδίδονται στον εκάστοτε νικητή με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, στα γραφεία του ΚΔΒΜ 1 Costyle, στην οδό Λ. Μεσογείων, 2ος όροφος, Αγία Παρασκευή, ώρες 10:00-20:00 και εργάσιμες μέρες Δευτέρα έως Παρασκευή ή σε από κοινού συνεννόηση με το νικητή.

10.Τα εκάστοτε δώρα του Διαγωνισμού, αφορά σε νέες ή μελλοντικές εγγραφές προγραμμάτων σπουδών και όχι στις ήδη υπάρχουσες.

11. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που τηρείται με αυτά από τον Διοργανωτή για το σκοπό της παρούσας προωθητικής ενέργειας και για τον απαιτούμενο για το σκοπό χρόνο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 όπως ισχύει. Οι Συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό παρέχουν τη ρητή συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στο Διοργανωτή για την προβολή της Ενέργειας και των αποτελεσμάτων της, περιλαμβανομένης της ταυτότητας του νικητή, μέσω ραδιοφώνου καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του internet, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Έτσι, ο Διοργανωτής επιφυλάσσει για τον εαυτό του το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει το όνομα του νικητή, και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα Προωθητική Ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στο συγκεκριμένο Διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με δώρο υποτροφίες ΟΛΙΚΗΣ και ΜΕΡΙΚΗΣ φοίτησης

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format