Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας από την ΜοΚΕ Ο.Π.Α.


Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά το Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας.
Κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση του περσινού Διαγωνισμού, κατά τη διάρκεια της 1ης φάσης με πολύ ενθουσιασμό υποβλήθηκαν 48 επιχειρηματικές ιδέες με τη συμμετοχή 90 προπτυχιακών, μεταπτυχιακών φοιτητών του Ο.Π.Α. & Υποψήφιων Διδακτόρων.
Στη συνέχεια, στη 2η Φάση του Διαγωνισμού προκρίθηκαν οι 31 ομάδες απαρτιζόμενες από 40 φοιτητές. Οι προκριθέντες είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν και να λάβουν σημαντική συμβουλευτική καθοδήγηση στη σύνταξη του επιχειρηματικού τους σχεδίου από ένα δίκτυο μεντόρων αποτελούμενο από επιτυχημένους επιχειρηματίες, έμπειρους καθηγητές, στελέχη με εμπειρία στην αγορά και ερευνητές με σχετική κατάρτιση.
Παράλληλα τους δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια προκειμένου να ενισχυθούν οι γνώσεις τους και να ολοκληρώσουν με επιτυχία τα επιχειρηματικά τους σχέδια.
Στο τέλος του Διαγωνισμού βραβεύτηκαν οι 9 καλύτερες επιχειρηματικές προτάσεις τρεις εκ των οποίων ξεκινούν υλοποίηση με την υποστήριξη της ΜοΚΕ και της ΔΑΣΤΑ του Ο.Π.Α.
Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας 2012 ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη πολύ αξιόλογων επιχειρηματικών προτάσεων από τους φοιτητές μας. Και φέτος λοιπόν περιμένουμε τους φοιτητές μας να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας που έχει πλέον καθιερωθεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και γιατί όχι να καταφέρουν με τη βοήθεια μας να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας από την ΜοΚΕ Ο.Π.Α.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format