TEDxPanteionUniversity 2018 – Unlock Yourself


Αντιλαμβανόμενο τον απόηχο της εποχής μας το TEDxPanteionUniversity θέλησε να στρέψει το ενδιαφέρον του προς τον ίδιο τον άνθρωπο και τον πολύπλευρο ψυχισμό του.

Το TEDxPanteionUniversity υποδέχεται για φέτος το κοινό του με ένα διαδραστικό pre event αποκαλύπτοντας μέρος των θεματικών που θα το απασχολήσουν για την υπόλοιπη χρονιά και προσκαλώντας μας σε ένα ταξίδι προς το βαθύτερο εγώ μας.

Σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης ενός περισσότερο πρακτικού χαρακτήρα, στις 3 Μαρτίου διοργανώνεται ένα pre event που θα αποτελείται αποκλειστικά από workshops, με στόχο να εμπνεύσουν την προσωπική έκφραση και τη συμμετοχή του κοινού.

Το στρες δημιουργεί εμπόδια στην καθημερινότητά μας και συχνά η εσωτερίκευσή του διαταράσσει την προσωπική μας ισορροπία. Κάνοντας ένα βήμα προς την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση θα μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε δημιουργικά το άγχος μας, να ανταποκρινόμαστε σε καταστάσεις που το προκαλούν, όπως το public speaking, αλλά και θα έρθουμε σε επαφή με θέματα που αφορούν πλευρές της ψυχολογίας που συνήθως αποφεύγουμε να συζητάμε.

Η ομάδα του TEDxPanteionUniversity θα περιμένει στο industrial περιβάλλον του TZAFERI 16, δίπλα στο Μουσείο Μπενάκη, με ελεύθερη όποιον θέλει πραγματικά να ξεκλειδώσει τον εαυτό του!

Περισσότερα για το περιεχόμενο των workshops θα βρεις στο site και το Facebook page μας!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
3 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
1
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

TEDxPanteionUniversity 2018 – Unlock Yourself

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format