CruiseInn-Celestyal Cruises: Στις 15 Μαΐου κλείνουν οι αιτήσεις για τον απόλυτο startup διαγωνισμό του καλοκαιριού


Μέχρι την Δευτέρα 15 Μαΐου θα έχουν τη δυνατότητα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στο CruiseInn, προκειμένου να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες στο διαγωνισμό-θεσμό που διοργανώνεται πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο που διασχίζει το Αιγαίο.

 

Η συμπαραγωγή του ThinkBiz και της Celestyal Cruises επανέρχεται για τρίτη χρονιά στις 23-29 Ιουνίου με ανανεωμένο και δίνει έμφαση στην ανάπτυξη νέων startups στον Τουρισμό, την Οινογαστρονομία και την Ναυτιλία. Πρόκειται για στρατηγικούς τομείς που CruiseInn και Celestyal Cruises έχουν αναγνωρίσει ως «πυλώνες» ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.

 

Είσαι 18-30 ετών, φοιτητής, απόφοιτος ή νέος επαγγελματίας στους τομείς της Πληροφορικής, του Design, του Τουρισμού, της Ναυτιλίας, των Τροφίμων & Ποτών, του Business ή του Μάρκετινγκ; Έχεις μια καινοτόμο ιδέα που θέλεις να μοιραστείς με ανθρώπους που έχουν ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες; Θέλεις να συνεισφέρεις τα skills σου σε μία επιχειρηματική ομάδα και να συμμετάσχεις στη δημιουργία μίας νέας startup; Τότε το CruiseInn είναι η ιδανική ευκαιρία για εσένα!

 

Το CruiseInn εισάγει και φέτος μία νέα καινοτομία, καθώς, σε στρατηγική συνεργασία με εταιρείες-ηγέτες στους προαναφερθέντες κλάδους, θα ανατεθούν στους συμμετέχοντες πραγματικά επιχειρηματικά «challenges», με σκοπό την δημιουργία νέων τεχνολογικών προϊόντων ή υπηρεσιών που έρχονται να καλύψουν νέες ανάγκες των αγορών ή να λύσουν ένα υπαρκτό πρόβλημα. Χωρίς αυτό, πάντως, να περιορίζει την ανάπτυξη νέων ιδεών των ίδιων των συμμετεχόντων! Έτσι, το CruiseInn στοχεύει στην σύνδεση των νέων επαγγελματιών με τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων με σκοπό την δημιουργία συνεργιών και στρατηγικών συνεργασιών.

 

Οι 35 συμμετέχοντες θα επιλέξουν την ομάδα στην οποία θέλουν να συμμετάσχουν και θα αναπτύξουν μέσα στις 7 ημέρες του ταξιδιού την δική τους startup. Στο τέλος, οι ιδέες και τα πρωτότυπα που έχουν αναπτύξει οι ομάδες θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή με στόχους καθορισμένους από την αρχή του διαγωνισμού. Οι 3 καλύτερες ομάδες θα λάβουν υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης από τους συνεργάτες του CruiseInn, ενώ το βραβείο για την νικήτρια ομάδα είναι χρηματικό έπαθλο 3.500 ευρώ από την Celestyal Cruises!

 

Φέτος το CruiseInn ταξιδεύει με το Celestyal Nefeli και θα επισκεφθεί  Σαντορίνη, Σμύρνη, Ναύπλιο, Χανιά, Ρόδο, Τσεσμέ και Μύκονο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, μέντορες με εμπειρία σε συγκεκριμένους τομείς δημιουργίας ενός προϊόντος και ανάπτυξης μίας επιχείρησης θα συμβουλεύουν τους συμμετέχοντες. Μάλιστα, σε κάθε προορισμό θα έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με τα τοπικά οικοσυστήματα και να λάβουν feedback για το αν οι ιδέες τους μπορούν να δουλέψουν στην πράξη.

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του CruiseInn δεν ολοκληρώνεται εκεί, καθώς την ημέρα πριν από την αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό bootcamp, το οποίο με τη συμμετοχή νέων στελεχών από τον χώρο του τεχνολογικού και παραδοσιακού επιχειρείν θα προετοιμάσει τους επιβάτες του CruiseInn πάνω στα βασικά επιχειρηματικά concepts.Το πρόγραμμα και οι συμμετέχοντες μέντορες έχουν ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνονται σταδιακά στην ιστοσελίδα και στα social media του CruiseInn.

 

Η συμμετοχή για τον κάθε επιβάτη του CruiseInn ανέρχεται σε 150 ευρώ και συμπεριλαμβάνει το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τον ναύλο, τους λιμενικούς φόρους και όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις, δωρεάν διαμονή και πλήρη διατροφή για 7 ημέρες στο Celestyal Nefeli.

 

Υποβάλετε την αίτησή σας μέχρι τις 15 Μαΐου, ώστε να έχετε την ευκαιρία να σαλπάρετε κι εσείς με το πλοίο της νεανικής επιχειρηματικότητας. Οι 35 συμμετέχοντες του CruiseInn 2017 θα επιλεγούν κατόπιν συνέντευξης.

 

Το CruiseInn συνδιοργανώνεται από το ThinkBiz, τον πρώτο σύλλογο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και την Celestyal Cruises, τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με αφετηρία τα ελληνικά λιμάνια.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
3 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

CruiseInn-Celestyal Cruises: Στις 15 Μαΐου κλείνουν οι αιτήσεις για τον απόλυτο startup διαγωνισμό του καλοκαιριού

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format