Η πιο διαδραστική ακαδημία επιχειρηματικότητας είναι γεγονός!


Τι είναι μια startup; Ποια είναι τα βασικά της στοιχεία και πως μετατρέπεις μια ιδέα σου σε πράξη; Τι χρειάζεται για να γίνεις ένας πετυχημένος επιχειρηματίας;

 

Την απάντηση σε αυτά και σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα έρχεται να δώσει το πιο βιωματικό πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας, το ThinkBiz Academy!

 

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ανοίγει τις πύλες του στις 12 με 13 Μαίου και υποδέχεται αυτή την διαφορετική εκπαιδευτική εμπειρία, η οποία διοργανώνεται από το ThinkBiz, με στόχο  τη γνωριμία, εξοικείωση και εκπαίδευση των νέων με την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρακολουθήσεις ομιλίες καταξιωμένων επιχειρηματιών και  ανθρώπων του χώρου των επιχειρήσεων, θα συζητήσεις μαζί τους και θα ακούσεις για τις δικές τους επιτυχίες και αποτυχίες.

 

Και  ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις; Μα φυσικά, βιωματικά! Εξέχοντα στελέχη της αγοράς θα μοιραστούν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους μαζί σου, παραδίδοντας εξειδικευμένα workshops, τα οποία θα βασίζονται σε real case studies και βιωματικές ασκήσεις. Όμως η δράση δεν σταματάει εκεί! σε περιμένουν μοναδικά happenings και παιχνίδια με πολλά δώρα.

Το ThinkBiz Academy απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, ανθρώπους με φιλοδοξίες και όνειρα που έχουν ιδέες ή θέλουν να εμπνευστούν, και να δημιουργήσουν, όντας μαζί με ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα και ασχολίες.

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ, και έλα και εσύ στη πιο βιωματική Ακαδημία Επιχειρηματικότητας!

 

Τα πάντα γύρω μας εξελίσσονται.. Εσύ;


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Η πιο διαδραστική ακαδημία επιχειρηματικότητας είναι γεγονός!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format