Κάποιες φορές η αγάπη δεν είναι αρκετή


Μέχρι τώρα πίστευες ότι το μόνο που αρκεί για να είσαι μαζί με αυτόν που σου αρέσει είναι να σε θέλει και να μην έχει σχέση. Όμως ακόμα και αν αυτά ισχύουν ,  δυστυχώς υπάρχουν άλλοι λόγοι που σας εμποδίζουν να είστε μαζί ακόμα και αν θέλετε. Αυτοί οι λόγοι δεν προέρχονται από πράγματα που έκανε ένας από τους δυο αλλά από πράγματα που  δε μπορείτε  να αλλάξετε.

  1. Διαφορετικά προγράμματα. Κι ‘ όμως το ωράριο της δουλειά σου μπορεί να μπει ανάμεσα σας.  Μπορεί να δουλεύετε πολλές ώρες ή μπορεί  να μην συμπίπτουν οι ώρες που δουλεύετε ώστε να μην προλαβαίνετε να συναντηθείτε.
  2. Απόσταση. Συμβαίνει συχνά να γνωρίζεις το σωστό άτομο σε λάθος μέρος. Ίσως σήμερα να είναι πιο εύκολο να έχεις σχέση από απόσταση σε σχέση με το παρελθόν όμως το να μην μπορείς να βρεθείς με τον άλλον οδηγεί σιγά σιγά σε πρόβλημα.
  3. Βρίσκεστε σε διαφορετική φάση. Αυτό συμβαίνει όταν ο κάθε ένας έχει διαφορετική γνώμη για το τι είναι μια σχέση ή δεν είναι σε φάση να έχει σχέση.
  4. Το παρελθόν. Δυστυχώς δε μπορείς να ελέγξεις τι συνέβη σε κάποιον πριν τον γνωρίσεις. Οι προηγούμενες σχέσεις πολλές φορές μας κάνουν  να είμαστε καχύποπτοι όταν πάμε να ξεκινήσουμε κάτι άλλο.
  5. Κακό timing.  Ίσως είναι όταν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω. Δηλαδή όταν όλες οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές για να έχετε σχέση.

Το κακό με το να γνωρίζεις κάποιον είναι ότι δε ξέρεις τι θα ακολουθήσει αν έχεις στο μυαλό σου όλα τα παραπάνω θα είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

What's Your Reaction?

Angry Angry
1
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
2
Love
OMG OMG
1
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Κάποιες φορές η αγάπη δεν είναι αρκετή

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format