Sexting: 3 λόγοι για να το δοκιμάσεις


Η τεχνολογία αναπτύσσεται και μπαίνει στη ζωή μας με πολλούς διαφορετικούς και ταυτόχρονα πονηρούς τρόπους.

Κεφάλαιο sexting: Το messenger αποκτά γαργαλιστικό ενδιαφέρον και τα μηνύματα παίρνουν φωτιά. Μπορεί να ντρέπεσαι, αλλά υπάρχουν 3 πολλοί καλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει έστω και μία φορά να το δοκιμάσεις.

  1. Ανανεώνει μία μακροχρόνια σχέση: Είσαι σε σχέση εδώ και καιρό, έχεις αποκτήσει μία πολύ συγκεκριμένη καθημερινότητα και το sex μοιάζει σαν ένα ακόμα κουτάκι στο εβδομαδιαίο checklist σου. Στέλνοντας ένα μήνυμα που προδιαθέτει το σύντροφό σου για το τι θα γίνει όταν βρεθείτε, θα τον κρατήσει όλη μέρα σε αναμμένα κάρβουνα και το sex θα είναι (με μαθηματική ακρίβεια) καλύτερο.
  2. Διατηρεί τον αυθορμητισμό: Το βεβαρυμμένο πρόγραμμα της ημέρας σκοτώνει τον αυθορμητισμό ακόμα και στις νέες σχέσεις. Ένα αυθόρμητο αισθησιακό μήνυμα δείχνει στον σύντροφό σου ότι σκέφτεσαι πόσο τον θες, ακόμα κι αν έχεις άλλα 1000 πράγματα στο κεφάλι σου.
  3. Είναι δείγμα αυτοπεποίθησης: Είναι γνωστό ότι η αυτοπεποίθηση μίας γυναίκας είναι ένα χαρακτηριστικό που οι άντρες θεωρούν ακαταμάχητα sexy. Παίρνοντας την πρωτοβουλία να ξεκινήσεις το sexting, δείχνει στον σύντροφό σου ότι είσαι πλήρως συνειδητοποιημένη και εξοικειωμένη με το σώμα σου και τις ανάγκες σου, κάτι που θα τον κάνει να σε θέλει ακόμα περισσότερο.

Μία δοκιμή θα σε πείσει…

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
2
Win
WTF WTF
0
WTF

Sexting: 3 λόγοι για να το δοκιμάσεις

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format