Άρνηση στην αποτυχία!


Μερικές φορές υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου, που σου λένε μια κουβέντα και αυτή η κουβέντα έρχεται σαν κεραμίδα και σε ξυπνάει για τα καλά, και μάλιστα πολύ άσχημα! Η φράση αυτή για μένα είναι το σημερινό μας θέμα. Αρνήσου την αποτυχία!

Τι εννοούσε με αυτό; Είναι απλό! Αρνούμε να πιστεύω ότι θα αποτύχω! Αρνούμε να πιστεύω ότι κάτι θα πάει στραβά! Όχι! Τίποτα δεν θα πάει στραβά, και αν πάει είσαι εκεί να το λύσεις και έτοιμος να το αντιμετοπίσεις. Όλα έχουν λύση απλά άλλωτε  είναι πιο εύκολές και άλλωτε πιο δύσκολές. Αλλά τα πάντα μπορούν να λυθούν με σκέψη, μεθοδικότητα, επιμονή και υπομονή!

Αυτό που μου έλεγε ο μπαμπάς μου από μικρή, ανεξάρτητα αν το εφαρμόζω ή όχι, είναι να στοχεύω στο φεγγάρι, ακόμα και αν αποτύχω τουλάχιστον θα βρεθώ ανάμεσα στ’ αστέρια. Ήταν, είναι και θα είναι μια από τις αγαπημένες μου φράσεις η οποία κάθε φορά που θέλω να πετύχω κάτι μου δίνει δύναμη να δουλεύω πιο σκληρά!

Μην φοβάσαι να αποτύχεις. Όλοι αποτυγχάνουμε, τρώμε τα μούτρα μας ενώ μας τα έλεγαν και κανείς δεν είναι τέλειος! Το θέμα είναι να σηκωθείς πάλι και πάλι μέχρι να το πετύχεις. Εκεί βρίσκεται και η λεπτή γραμμή,τελικά, μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Αποτυχία είναι να πέφτεις και μην ξανασηκώνεσαι, ενώ επιτυχία είναι να πέφτεις 100 φορές και να σηκώνεσαι 101!

Πάντα κάτι θα σημβαίνει για να σε εμποδίζει να φτάσεις αυτό που παλεύεις, το θέμα είναι πόση αξία θα δώσεις εσύ ο ίδιος σε αυτό, και πως θα το ξεπεράσεις. Αρνήσου την αποτυχία λοιπόν και μην περιμένεις από κανέναν να σε πάρει από το χεράκι και να σου δείξει το δρόμο. Πρεπεί να τον βρεις μόνος σου και να παλεύεις για αυτό.

Όλα όσα θέλουμε είναι εδώ! Μπροστά μας, το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψουμε στους  εαυτούς μας και στις δυνάμεις μας!

Για το Mystudentpass.gr Ερβίσα Μπέιντο.

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
1 share

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Άρνηση στην αποτυχία!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format