Μαθησιακές δυσκολίες και Χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ


Το Education Festival 2016 προσφέρει πληροφορίες, γνώση, διασκέδαση και απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που θέλουν να ενισχύσουν το εκπαιδευτικό τους προφίλ. Η Μαριάννα Λαγουμίδη και η i-paidi.gr διευκρινίζουν λεπτομέρειες για Μαθησιακές Δυσκολίες και Χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ ενημερώνει για την κλινική εικόνα αλλά και τον τρόπο παρέμβασης στα παιδιά αυτά που τόσες ικανότητες και δεξιότητες έχουν –χρειάζονται απλά, διαφορετική μέθοδο εκπαίδευσης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους εκπαιδευτικών οργανισμών, να παρακολουθήσουν το συνέδριο, να συμμετάσχουν σε workshop και δρώμενα.

Διοργανώνεται από το Skywalker.gr, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, Λ. Ανδρέα Συγγρού 103-105, Αθήνα, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, από τις 15:00 έως τις 16.30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Σκοπός του Education Festival 2016 είναι η ανάδειξη της εκπαίδευσης που προσδίδει αξία στο άτομο και στην κοινωνία.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://festival.edu.gr/

Πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς, άτομα που ενδιαφέρονται για τη Δια Βίου Μάθηση, κολλέγια, εκπαιδευτικοί, σύμβουλοι, coaches, θεσμικοί φορείς εκπαίδευσης, εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμοί θα συναντηθούν σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην «Εκπαίδευση με αξία».

Στο Συνεδριακό χώρο I, «μάθηση και γνώση», ο επισκέπτης θα παρακολουθήσει πάνελ με ομιλίες και συζητήσεις για θέματα, προβληματισμούς, νέες τάσεις και λύσεις σε θέματα εκπαίδευσης, μάθησης και θέματα της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας.
 

Παράλληλα, δεν θα λείπει και ο τομέας «διασκέδαση» όπου θα περιλαμβάνει διάφορα παιχνίδια και δρώμενα.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

1
1 point

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Μαθησιακές δυσκολίες και Χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format