Ιούλιος στο Viasat Explore: H πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου για τους ατρόμητους Βίκινγκ των πάγων


Τον Ιούλιο δροσιζόμαστε από τον καύσωνα στο Viasat Explore καθώς έρχεται ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς ντοκιμαντέρ «Οι Βίκινγκ των πάγων», ο οποίος κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 20 Ιουλίου στις 22:00. Στη νέα σεζόν μυούμαστε ακόμα περισσότερο στη βιομηχανία αλιείας στους πάγους με ετερόκλητα πληρώματα ψαράδων, αντρών και γυναικών. Στα καινούργια επεισόδια ο Τρέβορ Κρίστγιανσον συνεχίζει να έχει υψηλές φιλοδοξίες, αποκαλύπτει τη μετονομασία της εταιρείας του και τις νέες επενδύσεις σε αυτή, ενώ ο Κρις συνδέεται με ένα κομμάτι του παρελθόντος του ως Βίκινγκ στη λίμνη.

Μερικές μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου έρχονται τα «Οικοδομικά σφάλματα ολκής». Παρακολουθούμε τις ολέθριες αστοχίες σε εργοτάξια ανά την υφήλιο και μάθετε ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν στα σύγχρονα κατασκευαστικά έργα. Γερανοί ανατρέπονται, κτίρια καταρρέουν και τεράστια μηχανήματα τρελαίνονται – ακόμα και οι επαγγελματίες κάνουν λάθη, και συχνά η καταστροφή είναι αναπόφευκτη.

Οι Βίκινγκ των πάγων

Πρεμιέρα από Τρίτη 20 Ιουλίου στις 22:00

Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Οι Βίκινγκ των πάγων» μας μύησε στη βιομηχανία αλιείας στους πάγους με ετερόκλητα πληρώματα ψαράδων, αντρών και γυναικών. Στον δεύτερο κύκλο, ο Τρέβορ Κρίστγιανσον συνεχίζει να έχει υψηλές φιλοδοξίες, αποκαλύπτει τη μετονομασία της εταιρείας του και τις νέες επενδύσεις σε αυτή, ενώ ο Κρις συνδέεται με ένα κομμάτι του παρελθόντος του ως Βίκινγκ στη λίμνη.

Παρακολουθούμε τον Μάικ και τον Τζάστιν που αποκαλύπτουν νέο μυστικό όπλο, τον Ρίτσαρντ και τον Μάικ που επιδιώκουν να ρίξουν περισσότερα δίχτυα αυτή τη φορά για να εξασφαλίσουν καλύτερη ψαριά, και τον Τζιν με την Κάντις που αρχίζουν τη νέα περίοδο δυναμικά καθώς έχουν και οι δύο αναρρώσει μετά την επέμβαση και αδημονούν να ξαναβρεθούν στους πάγους.

Αφιέρωμα: Στόχος: το χρυσό μετάλλιο
Κάθε βράδυ Δευτ-Παρ από Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 22:45

Οι καλύτεροι αθλητές από κάθε γωνιά της Ευρώπης αγωνίζονται για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Μετά από μία ημέρα αθλητικών συγκινήσεων, σας προσφέρουμε μια μεταμεσονύχτια επιλογή από την αγαπημένη σας σειρά, το φαινόμενο που λέγεται «Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας».

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ιούλιος στο Viasat Explore: H πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου για τους ατρόμητους Βίκινγκ των πάγων

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format