Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το Athens Startup Weekend University 2017!


 

Το Athens Startup Weekend University που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου στο Impact Hub Athens, έφτασε για άλλη μια χρονιά στο τέλος του.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν 34 ιδέες, εκ των οποίων ψηφίστηκαν και προχώρησαν στην τελική φάση του διαγωνισμού οι 11 από αυτές. Μέσα σε 54 ώρες, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τη δική τους ιδέα πραγματικότητα, με την καθοδήγηση των 12 εξειδικευμένων μεντόρων.

 

Υπήρξαν ιδέες που αφορούσαν υπηρεσίες, εφαρμογές αλλά και ιδέες για νέες μορφές κοινωνικών δικτύων, ωστόσο 3 ήταν οι νικήτριες ομάδες.

  • Πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα του PeerJam, μια πλατφόρμα σύνδεσης μουσικών καλλιτεχνών και δημιουργών.
  • Δεύτερη ήταν η ομάδα του TripFlow, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις το ταξίδι σου μέσω της πλατφόρμα της.
  • Τρίτη ήταν η ομάδα του Daily Plan, η οποία μέσω της εφαρμογής της μας δείχνει πώς να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας, με βάση τα χρήματα που διαθέτουμε.

 

Οι παραπάνω ομάδες, καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμαστούν σε πραγματικό περιβάλλον, να παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά στην κριτική επιτροπή και να διεκδικήσουν τα βραβεία του διαγωνισμού, που περιελάμβαναν incubation και δωρεάν πρόσβαση σε δεκάδες υπηρεσίες που θα τις βοηθήσουν στη μελλοντική τους ανάπτυξη.

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το Athens Startup Weekend University 2017!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format