TEDxUniversityoftheAegean 2017 | Εξερευνώντας τις πτυχές ενός κόσμου


Το τρίτο TEDxUniversityoftheAegean κάνει την επανεμφάνισή του στη Σύρο, στις 18 Μαρτίου 2017, στο θέατρο Απόλλων, με θέμα “COSMOS”.

Το φετινό θέμα, εξερευνά έννοιες που όλους μας κάνουν να αναρωτιόμαστε και παρατηρεί, πως διαφορετικές πτυχές ενός κοινού συνόλου αλληλεπιδρούν και επηρεάζονται, εστιάζοντας στις μικρές και μεγάλες αντιθέσεις, στην εξέλιξη, αλλά και στην υπόσταση του ανθρώπου σε αυτές.

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι ο κόσμος; Πως σε ένα σύμπαν γεμάτο αντιθέσεις, όπου διαφορετικοί κόσμοι συγχέονται τελικά συνυπάρχουν αρμονικά; Πώς μία οντότητα όπως άνθρωπος αποτελεί μία έννοια τόσο μεγάλη για τον μικρόκοσμο και τόσο μικρή για τον κόσμο;

Με αφετηρία, αυτούς τους προβληματισμούς, δημιουργείται το τρίτο TEDxUniversityoftheAegean, με ανανεωμένη διάθεση για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σας καλεί για ακόμη μια φορά στη Σύρο και στον ιστορικό χώρο του θεάτρου Απόλλων, με στόχο όχι μόνο την ενίσχυση του πνεύματος της διάδοσης ιδεών αλλά και του εθελοντισμού, όπως και την δημιουργία νέων εμπειριών, σε επαφή με την ιδιαίτερη και μοναδική κυκλαδίτικη ιστορία και κουλτούρα.

Το θέατρο Απόλλων όπου θα φιλοξενηθεί για ακόμη μια φορά το event μας αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για να στεγάσει το πνεύμα στο οποίο συνοψίζεται η φιλοσοφία του οργανισμού TED, σε έναν χώρο που από την αρχή της λειτουργίας του προάσπιζε τον πολιτισμό και την διάδοση ιδεών που αξίζει να ακουστούν.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
4 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

TEDxUniversityoftheAegean 2017 | Εξερευνώντας τις πτυχές ενός κόσμου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format