Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας – Startup Europe Week επιστρέφει!


Πέρασε ένα χρόνος και το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ΕπιχειρηματικότηταςStartup Europe Week επιστρέφει! Μετά την μεγάλη επιτυχία του Startup Europe Week Chania 2016, φέτος η ομάδα μας θα ταξιδέψει με αρχή τα Χανιά σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, θέλοντας να μεταφέρει το πάθος και τη θέληση για την αλλαγή που μπορεί να φέρει η επιχειρηματικότητα και τα startups σε όλη την Κρήτη!

 

Το Startup Europe Week οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative με τοπικό πρεσβευτή το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Σκοπός του συνεδρίου, είναι η προβολή των δράσεων του Startup Europe και των άλλων τοπικών εγχειρημάτων που αναπτύσσονται σε 28 χώρες και 200+ περιοχές, ώστε να καλλιεργήσουν το πνεύμα του επιχειρείν στην Ευρώπη.

 

Στο φετινό Startup Europe Week Crete, οι ομιλίες και τα δρώμενα, θα επικεντρωθούν σε ουσιαστικά ζητήματα γύρω από τις έννοιες της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, της αξιοποίησης της ιδέας, των startups και της καινοτομίας. Θα μας τιμήσουν και φέτος με την παρουσία τους εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, κοινωνικών οργανώσεων αλλά και διεθνώς επιτυχημένοι επιχειρηματίες, startuppers, επιστήμονες, επενδυτές, business angels, εκπρόσωποι θερμοκοιτίδων και Venture Capitals όπως και σύμβουλοι επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα διεξαχθούν ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, παρουσιάσεις εργασιών, εργαστήρια, live events και networking / party events.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το Startup Europe Week 2017 στη δική σας πόλη! Για την κράτηση θέσεων, την agenda και για την ζωντανή μετάδοση των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκέπτεστε το www.startupcrete.com
Ας μην ξεχνάμε πως η επίτευξη των ονείρων του ενός, είναι αλληλένδετη με την επιτυχία των στόχων του άλλου και η συλλογική δράση οδηγεί σε κοινωνική ωφέλεια, παραγωγή ανάπτυξης και δημιουργία πολιτισμού.

 

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής

Πληροφορίες: Θάνος Παράσχος, Γιώργος Ηλιόπουλος  [email protected]  και στο τηλ 6906039126

 

Σας περιμένουμε όλους.

Η ομάδα του

Χανιά – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου – (Σε συνδιοργάνωση με το ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και την Π.E. Χανίων.)

3 Φεβρουαρίου 2017, κράτηση θέσεων →  https://sewcrete_chania.eventbrite.com

 

Ηράκλειο – Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

7 Φεβρουαρίου 2017, κράτηση θέσεων →  https://sewcrete_heraklion.eventbrite.com

 

Ρέθυμνο – Σπίτι Πολιτισμού

10 Φεβρουαρίου 2017, κράτηση θέσεων → https://sewcrete_rethymno.eventbrite.com


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
6 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας – Startup Europe Week επιστρέφει!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format