Η μέρα που θα αλλάξει το μέλλον σου


Στις 24 Μαρτίου του 2017, οι Βρυξέλλες δεν θα είναι μόνο η πρωτεύουσα της Ευρώπης, αλλά και μια πόλη γεμάτη προοπτικές για τους φοιτητές τεχνολογικών ιδρυμάτων. Το BEST (Board of European Students of Technology) διοργανώνει για πέμπτη φορά μία διεθνή έκθεση καριέρας, όπου περίπου 300 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το δικό τους μονοπάτι ανάμεσα στις πολλαπλές επιλογές για το μέλλον τους.

Ο σκοπός της Ημέρας Καριέρας του BEST (BCD, BEST Career Day) είναι να αναπτύξει τους φοιτητές, επιτυγχάνοντας έτσι την αποστολή του BEST. Επιλεγμένοι τελειόφοιτοι φοιτητές και πρόσφατοι απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες ικανότητες, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους. Κατά τη διάρκεια του BDC θα τους δοθεί η δυνατότητα να συναντήσουν εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου, όπως την General Electric – τον κύριο συνεργάτη του BEST -, αλλά και να παρουσιάσουν τον εαυτό τους σε προσωπικές συνεντεύξεις. Παράλληλα, ειδικά σχεδιασμένα workshops και παρουσιάσεις θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ σημαντική παράμετρος του όλου εγχειρήματος αποτελεί η ευκαιρία που θα έχουν οι συμμετέχοντες να ανταλλάξουν πληροφορίες από τις δικές τους εμπειρίες έως τώρα.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, σας χωρίζουν μόνο λίγα βήματα από το ταξίδι στις Βρυξέλλες. Αρχικά, πρέπει να συνδεθείτε στο BCD.BEST.eu.org, να συμπληρώσετε το προφίλ σας, να κάνετε αίτηση για την εκδήλωση και να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις. Στη συνέχεια, χρειάζεται να επικυρώσετε το λογαριασμό σας μέσω της ομάδας BEST του πανεπιστημίου σας και να περιμένετε τα αποτελέσματα. Η προθεσμία είναι στις 8 Φεβρουαρίου 2017, για αυτό μη διστάσετε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο  BCD.BEST.eu.org/contact-us.jsp.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
14 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
1
Win
WTF WTF
0
WTF

Η μέρα που θα αλλάξει το μέλλον σου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format