Ξεχωριστοί άνθρωποι


Είναι και εκείνοι οι άνθρωποι που μόλις τους γνωρίσεις ξέρεις πως είναι για εσένα κάτι πολύτιμο. Αισθάνεσαι όχι απλά άνετα μαζί τους, άλλα θέλεις να τους αγκαλιάσεις και να τους πεις ευχαριστώ. Ευχαριστώ που επιτέλους με βρήκες.

Καθημερινά συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που είτε τους επιλέγουμε ως φίλους είτε ως συντρόφους. Όμως εδώ δεν αναφερόμαστε σε μια απλή φιλία ή μια απλή σχέση. Μπορούμε να πούμε πως δεν είναι καν επιλογή μας το πώς θα νιώσουμε για αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους. Είναι σαν να έχεις ξαναζήσει μαζί τους, σαν να τους ξέρεις χρόνια. Ανυπομονείς να τους συναντήσεις και ο χρόνος δίπλα τους κυλά τόσο γρήγορα που ποτέ δεν είναι αρκετός για να τους χορτάσεις.

Όταν αποκτήσεις οικειότητα μαζί τους αισθάνεσαι ο  εαυτός σου, δεν χρειάζεται να κρύβεις τίποτα. Δεν φοβάσαι να αποκαλύψεις τις αδυναμίες σου γιατί γνωρίζεις πως ποτέ δεν θα μπορούσαν να σου κάνουν κακό. Προσπαθείς για αυτούς να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και πότε μα ποτέ δεν σου περνάει από το μυαλό να τους προδώσεις.

Εάν έχεις βρει τον ξεχωριστό άνθρωπο για σένα σίγουρα καταλαβαίνεις. Εάν ακόμα δεν έχει τύχει να τον βρεις, μην σταματάς να τον αναζητάς. Μόλις τον δεις θα το νιώσεις και τότε κάνε τα πάντα για να μην τον αφήσεις να φύγει.

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

1
1 share, 1 point

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ξεχωριστοί άνθρωποι

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format