Current mood Γιατί σε εμένα θεέ μου;


Υπάρχουν στιγμές στην ζωή μας που νομίζουμε ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου! Σκέφτεσαι διάφορα σενάρια για να δικαιολογήσεις την κακοτυχία που σε δέρνει! Ίσως κάποιος σε έχει μουτζώσει και δεν το πήρες χαμπάρι! Μπορεί και να σε καταράστηκε γριά μάγισσα γιατί δεν πήρες από εκείνη το τριαντάφυλλο- 1 ευρώ μαζί με την δώρο-πρόβλεψη Να σου πω την μοίρα σου, να σου πω το ριζικό σου”

Σκέψου! Μήπως πέρασες κάτω από σκάλα ή είδες μαύρη γάτα; Ή μήπως λες η μοίρα να σου κάνει παιχνιδάκια για να σε φτάσει στα όρια σου; Δεν μπορεί! Είσαι θύμα συνωμοσίας! Με σκοπό να σου σπάσουν τα νεύρα! Πρέπει να αντισταθείς!

Δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς η αιτία του κακού αλλά είναι εκεί και σε κυνηγάει! Το μόνο σίγουρο είναι ότι κοιτάς συνέχεια γύρω σου να βρεις κάμερες μήπως είναι η “Candid Camera”. Γιατί λες Δεν μπορεί κάποιος μου κάνει πλάκα!”. Μην χαίρεσαι! Πολύ θα ήθελες να βγεις στο γυαλί αλλά ΟΧΙ! Κανένας δεν σου κάνει πλάκα! Δεν ξέρω για ποιο λόγο ακριβώς το ένα άσχημο περιστατικό πρέπει να συνοδεύεται και με άλλα, αλλά ποτέ δεν έρχεται ένα μόνο!

Πάντα, μα πάντα είναι μία αλληλουχία άσχημων καταστάσεων. Γι’αυτό προσοχή! Κάθε φορά θα νομίζεις ότι η κακή σου μαύρη μοίρα έχει λάβει τέλος, αλλά τσουπ! Πάντα εμφανίζεται κάτι που σε κάνει να πεις ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΘΩ; Γιατί σε μένα;, και φυσικά ακολουθεί το κλασσικό κλαψούρισμα και μοιρολόι μέχρι να σου ρίξουν βαλεριάνες στο νερό και να ξεραθείς στον ύπνο!

Φιλική συμβουλή: Φίλοι και γνωστοί να αποφεύγετε εκφράσεις όπως “Καλά να πάθεις” και ” Εγώ στα έλεγα”. Κινδυνεύει η ζωή σας! Ποτέ δεν ξέρεις όμως, πότε θα γυρίσει ο τροχός και όλα γίνουν και πάλι φυσιολογικά! Busted! Όχι ακόμα!

Είναι πολύ πιθανό βέβαια, να μην είναι τίποτα τρομερό αυτό που σου συμβαίνει και απλά να είσαι λιγάκι υπερβολικός και να σου φαίνονται όλα μαύρα και άραχνα…
Αλλά τι λέω; Είναι όλα μάυρα και άραχνα! Στο μυαλό σου!

Η λύση στο πρόβλημα αυτό;

Απλή!
Εισπνοή…εκπνοή!
Εισπνοή…εκπνοή!
Εισπνοή…εκπνοή!

Εντάξει, ποιόν κοροϊδεύω; Κλείσου στο μπάνιο σου, άνοιξε την βρύση και κλάψε με την ψυχή σου! Γέμισε τον τόπο μύξες! Δεν πειράζει! Κάποια στιγμή θα ηρεμίσεις για την κακή εξεταστική, για το λεωφορείο που έφυγε και δεν πρόλαβες, για την καμμένη σάλτσα στα μακαρόνια και για ό,τι άλλο σε βρήκε κακόμοιρο!

Μπορεί βέβαια, όντως να σου συμβαίνει κάτι σοβαρό που δεν μπορείς να διαχειριστείς και κάθετι μικρό να συμπληρώνει την άσχημη διάθεση που σου προκάλεσε το πρώτο γεγονός! Χαλάρωσε και όλα αυτά κάποτε θα τελειώσουν! Σκέψου αισιόδοξα και δώσε στα πράγματα την αξία που τους αξίζει! Σε λίγο καιρό θα τα σκέφτεσαι και θα γελάς! Μπορεί και όχι! Τουλάχιστον, θα είναι περασμένα ξεχασμένα!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
2 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Current mood Γιατί σε εμένα θεέ μου;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format