Τα Τελευταία Νέα Του WordCamp Athens 2016 – Oμιλητές & Contributor Day


Η προετοιμασία του WordCamp Athens τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς. H Οργανωτική Ομάδα του μεγαλύτερου τεχνολογικού συνεδρίου στην Ελλάδα για το 2016, ανακοίνωσε τους πρώτους χορηγούς του συνεδρίου, τους πρώτους ομιλητές, την διεξαγωγή του Contributor Day, ενώ δεν παρέλειψε να ευλογήσει τα γένια της  να αυτοπαρουσιαστεί στην ελληνική κοινότητα του WordPress και όχι μόνο.

Contributor Day

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, ακριβώς μία μέρα μετά το κεντρικό γεγονός του WordCamp Athens 2016, θα διεξαχθεί το Contributor Day στο φιλόξενο χώρο του coworking space Found.ation, Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123. Τα contributor days αποτελούν το επιστέγασμα ενός WordCamp. Είναι η ευκαιρία για κάθε μέλος της κοινότητας να βρεθεί σε χαλαρούς ρυθμούς με οργανωτές και ομιλητές με κύριο σκοπό να εξοικειωθεί με τους τρόπους και τα μέσα με τα οποία μπορεί να επιστρέψει λίγη από την καλή ενέργεια που θα έχει ρουφήξει την προηγούμενη μέρα. Έμπειρα μέλη της τοπικής κοινότητας του WordPress θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν σε αυτό.

Στο contributor day θα λάβουν μέρος 60 επίλεκτοι συμμετέχοντες του WordCamp Athens. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι εγγραφές για την ημέρα αυτή. Οι θέσεις θα παραχωρηθούν αυστηρά με σειρά προτεραιότητας. Η λίστα θα είναι FIFO. Δηλαδή ουρά. Για αυτό, προλάβετε!

 

Oι Πρώτοι 6 Ομιλητές

Η Οργανωτική Ομάδα έχει πονοκέφαλο, γιατί έχει λάβει πολλές και καλές αιτήσεις για ομιλίες στο WordCamp Athens. Οι πρώτοι ομιλιτές-σαϊνια έχουν ήδη επιλεγεί.

Με ενθουσιασμό, λοιπόν, το WordCamp Athens καλοσωρίζει την πρώτη ομάδα των ομιλητών , οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες και τη γνώση τους. Σας παρουσιάζουμε τους Petya Raykovska, Nemanja Aleksic και Γεράσιμο Τσιάμαλο.

H δεύτερη ομάδα ομιλητών αποτελείται από τη Στέλλα Κάσδαγλη, τον Yoav Farhiκαι τον Φώτη Ρούτση. Και οι τρεις θα  δώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους επάνω σε ζητήματα που αφορούν στο περιεχόμενο, στο WP-CLI και στα ανοικτά δεδομένα, αντίστοιχα.

 

H Oμάδα

Κοντά στα τέλη Μαΐου, όταν όλοι ετοιμάζονταν για τις πρώτες εξορμήσεις τους στις παραλίες, η ομάδα του WordPress Athens meetup ξεκίνησε το scouting. Όχι για κάποια μεγάλη μεταγραφή σε ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά για να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην διοργάνωση του πρώτου WordCamp Athens στην Ελλάδα. Μέσα σε λίγες ημέρες, η ομάδα είχε βρεθεί. Δεκαπέντε WordPress junkies, με ετερόκλητες αφετηρίες και επαγγέλματα έκαναν το πρώτο online hangout και μοίρασαν αρμοδιότητες.

Ποιοι είναι; Σας τους παρουσιάζουμε.

 

Φυσικά, η προετοιμασία του WordCamp συνεχίζεται πυρετωδώς. Για αυτό μην ξεχάσετε να δείτε τα πακέτα χορηγιών του συνεδρίου, να μάθετε περισσότερα για τον χώρο διεξαγωγής και -φυσικά- να αγοράσετε τα εισιτήρια σας.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Τα Τελευταία Νέα Του WordCamp Athens 2016 – Oμιλητές & Contributor Day

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format