Oι 7 χαρακτήρες των party! Εσύ ποιός είσαι;


Party!!!!! Από μικρά παιδιά περιμέναμε να γίνει ένα party να μαζευτούμε όλοι και να περάσουμε καλά! Από τότε κιόλας άρχισαν να δείχνουν τον χαρακτήρα που θα καθόριζε όλη την party-time ζωής τους!! Οι παρακάτω χαρακτήρες δεν είναι προϊόν μυθοπλασίας! Προσοχή! Βρίσκονται ανάμεσά μας…μπουυυυυυ!

ΤΟ PARTY ANIMAL
Στο σπίτι σίγουρα έχει μια ντισκόμπαλα. Και να μην έχει, θα το ήθελε πολύ!! Βάζει τα καλά του και η αυτοπεποίθησή του βαράει κόκκινο! Πίνει τόσο όσο! Μην γίνει και τίποτα και χαλάσει την εικόνα του! Χαιρετάει όλο το κόσμο. Γνωστοί είναι; Άγνωστοι; ΌΛΟΥΣ. Αυτό που τον χαρακτηρίζει όμως party animal είναι ο χορός του ! ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ! Χορεύει ασταμάτητα! Το ζει λες και θα είναι η τελευταία φορά που θα βγει έξω!
Περνάει ωραία όμως! Είναι η χαρά της ζωής! Οπότε μπράβο σου !!

 

Ο ΠΙΩΜΕΝΟΣ
Χώρισε και είναι στεναχωρημένος; Τα έφτιαξε και είναι χαρούμενος; Χαίρεται που κάνει πάρτυ ο φίλος του; Εκτιμάει την δωρεάν χορηγία των ποτών; Για έναν πότη πάντα υπάρχει ένας λόγος να πιει! Ενώ στην αρχή είναι απλά περισσότερο εύθυμος, μετά τα 3-4 ποτάκια αρχίζει και χάνει το παιχνίδι. Λέει πράγματα που δεν πρέπει, χορεύει στα τραπέζια και μετά από λίγο πιθανότατα καταλήγει στο μπάνιο. ΜΠΛΙΑΞ! Στο τέλος κοιμάται όπου βρει και ξυπνάει την άλλη μέρα!

 

Ο ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ Ή ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ
Πάει χαιρετάει τον ιδιοκτήτη με γοργό βήμα και όλο το υπόλοιπο βράδυ κάθεται στον καναπέ! Δεν σηκώνεται ΠΟΤΕ! Κόλλα του βάλανε; Δεν καθόταν στο σπίτι του καλύτερα να μην του ζαλίζουν και το κεφάλι; Είναι όμως πονηρούλης! Στέλνει τους φίλους του να του βάλουν να πιει, να φάει και δεν το κουνάει καθόλου! Πασάς!
Μεταξύ μας εγώ πιστεύω ότι ντρέπεται λιγάκι! Αλλιώς γιατί το ποδαράκι του χορεύει; Είμαι σίγουρη ότι στο μυαλό του έχει ανέβει στο τραπέζι και το κουνάει αλύπητα! Απλά θέλει λίγο ενθάρρυνση!

 

Ο ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ
“Μισώ τα πάρτυ! Μισώ αυτή την απαίσια μουσική! Μισώ αυτό το ζεστό ποτό! Μισώ αυτό το φαϊ! Μισώ και τα έντερα μου!”, λέει συνέχεια ο καλοπροαίρετος αυτός τύπος! Πο πο πο φαντάσου την κρεβατομουρμούρα του! Κάθεται πάντα σε μια ζωνίτσα μουτρωμένος και κάτι περιμένει! Να τελειώσει το πάρτυ να φύγει; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς! Εμείς απλά τον βάζουμε στο mute και συνεχίζουμε!

Ο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ
Ενώ σε όλους φαινόταν ήρεμο πνεύμα και χαμηλών τόνων, σκάει στο πάρτυ άλλος άνθρωπος! Περιποιημένος, κοινωνικός, χορεύει, γελάει , κάνει αστεία! Τι του συνέβει άραγε; Περίμενε το παρτύ για να μας εντυπωσιάσει; ΜΠΡΑΒΟ τα κατάφερε! Και αν του έριξαν κάτι στο ποτό; Και άμα δεν είναι αυτός αλλά ο δίδυμος αδερφός του; Και ο άλλος που πήγε; Οχ; Λες να τον απήγαγαν εξωγήινοι; Μήπως απλά εγώ είμαι στα πρόθυρα της παράνοιας; Μπαααα δε νομιζω…

 

Ο “ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΩ”
Χμμμμ…! Δεν ακους τι λέει, δεν μπορείς να διαβάσεις τα χείλη του αλλά εγώ σα να ακούω ενά… ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ! Δεν μπορεί… τι να λέει; Τι έφαγε το μεσημέρι; Αφού κοιτάει, χασκογελάει και όλο ψουψουψου με τον φιλαράκο του! Συνομωσία μυρίζομαι!

 

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
Δεν μπορώ να μην το αναφέρω ως μια ξεχωριστή κατηγόρια! Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω γιατί μιλάμε για έναν ΗΡΩΑ! (χειροκρότημα παρακαλώ!). Έχει ξυπνήσει από το πρωί να ετοιμάσει το σπίτι, να ετοιμαστεί και ο ίδιος για να είναι εκθαμβωτικός συγκριτικά με τους άλλους και παρόλα αυτά έχει ακόμα διάθεση! Ώσπου φτάνει ο κόσμος! Γίνεται ένας χαμός! Είναι αγχωμένος για να κάνει του πάντες να το ευχαριστηθούν και στο τέλος δεν το ευχαριστιέται ο ίδιος! Και το σπίτι; Ζούγκλα! Πεταμένα ποτήρια, φαγητά και γενικά μία ΜΠΙΧΛΑ! Και μην ξεχνάμε τα “εσώψυχα”του αγαπητού Πιωμένου, που τα καθαρίζει ο ιδιοκτήτης! Κουράγιο!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη (το Party Animal!!!!!! Eντάξει όχι αστειεύομαι.)

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

-1
2 shares, -1 points

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Oι 7 χαρακτήρες των party! Εσύ ποιός είσαι;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format