Εργασίες σχολής: 3 + 1 είδη ατόμων που θα συναντήσεις!


Αχ αυτές οι εργασίες, όλο τις βρίζουμε και όλο τις κάνουμε είτε για να περάσουμε το μάθημα είτε για να πάρουμε ένα καλύτερο βαθμό. Είναι χρήσιμες όπως και να το κάνεις, θες δεν θες! Οι εργασίες συνήθως διακρίνονται σε ατομικές και ομαδικές. Όταν είναι ατομικές νομίζω είναι το καλύτερο όλων μας, την κάνουμε όπως θέλουμε όποτε θέλουμε και όπου θέλουμε, όταν όμως είναι ομαδικές εκεί δυσκολεύουν κάπως τα πράγματα αφού καλείσαι να γίνεις Ινδός γκουρού για να ελέγξεις τον εαυτό σου ώστε να μην κάνει φόνο. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να μιλήσουμε για τα είδη των ατόμων που θα συνεργαστείς έστω και μια φορά σε μια εργασία σου.

Εργασίες με: 
1) Φίλους

Πόσο εύκολο είναι να κάνεις εργασία με τους φίλους σου; Εγώ πιστεύω πως είναι αρκετά δύσκολο. Τη τελευταία φορά που επιχείρησα να κάνω εργασία με την παρέα μου κατέληξα στο εξής συμπέρασμα «ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ;;; ». Ανακάλυψα πως δεν έχουμε κανένα κοινό και πως αν βρισκόμασταν σε ένα νησί ναυαγοί άνετα θα τους έτρωγα. Τελοσπάντων αυτά είναι ενδοοικογενειακά ζητήματα αλλά το ανέφερα γιατί πιστεύω πως είναι τρομερά δύσκολο να δουλεύεις με του φίλους σου αφού είσαι λίγο περισσότερο συγκρατημένος μην πεις κάτι που θα θίξει τον άλλον , όπως επίσης δεν θες να τσακωθείς αφού έχετε κανονίσει και μια έξοδο το Σάββατο και δεν θα ήταν καλή ιδέα να τη χαλάσετε για μια εργασία.

2) Γνωστούς Part 1

Σε αυτή τη περίπτωση είναι τα άτομα με τα οποία λέτε ένα απλό και τυπικό γεια και έτυχε να είναι στην ίδια ομάδα μαζί σου, και προς μεγάλη σου έκπληξη τα πάτε περίφημα γιατί απλά καταλαβαινόσαστε και η επικοινωνία είναι άριστη. Ωστόσο όμως πολλές φορές μου έχει συμβεί να συνεργαστώ με τέτοια άτομα αλλά πέρα από δουλειά και εργασία να μην μπορώ να έχω μια πραπάνω σχέση, γιαυτό και δεν είναι στη πρώτη κατηγορία.Κάτι πάει στραβά…

3) Γνωστούς Part 2

Εδώ είμαστε στη περίπτωση που πρέπει να γίνεις Ινδό γκουρού 100% αφού δουλεύεις με έναν γνωστό σου και δεν ταιριάζετε κιόλας. Δεν τον συμπαθείς δεν σε συμπαθεί θες να τον σκοτώσεις και θέλει να σε σκοτώσει. Δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και αν του πεις το παραμικρό θα ξινίσει και θα νομίζει πως πίσω από αυτό που του λες κρύβεται ένα σατανικό και σκοτεινό σχέδιο, ενώ εσένα απλά ε νοιάζει να παραδώσετε την εργασία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μην σας συνδέει τίποτα παραπάνω..

4) Τους Yolο

Εδώ είναι οι πιο μισητοί και λυπάμαι που το λέω αλλά ισχύει. Για άκου να σου πω εσένα που δεν κουνάς ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι για την εργασία αν δεν θες απλά φύγε δεν σε κρατάμε με το ζόρι. Πρέπει να μάθεις να συνεργάζεσαι και να μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Να ξέρεις πως σας μισούμε λίγο παραπάνω εσάς. Αα! Και στο τέλος μην έχεις τη απαίτηση να μπει το όνομά σου στην εργασία γιατί δεν πρόκειται. Όπως καταλαβαίνετε παραδίδω εργασία την άλλη εβδομάδα οπότε μάλλον γιαυτό αντιδρώ λίγο ακραία.
Όπως και να έχει όλοι σε μια ομάδα θέλουμε να πάρουμε έναν καλό βαθμό και ο καθένας με τον τρόπο του συμβάλει στο να το πετύχουμε ή όχι.
Αυτά λοιπόν και για σήμερα μικροί μου ονειροπόλοι, καλή συνέχεια και μέχρι το επόμενο άρθρο τα γλυκά φιλιά μου.

Για το Mystudentpass.gr Ερβίσα Μπέιντο.

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

1
3 shares, 1 point

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Εργασίες σχολής: 3 + 1 είδη ατόμων που θα συναντήσεις!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format