Εξεταστική vs Διακοπές!


Κλαψ κλαψ …εξεταστική Σεπτεμβρίου …κλαψ κλαψ!! Ωραία λέγαμε στις προηγούμενες εξεταστικές “Δεν πειράζει μωρέ! Θα το περάσω το Σεπτέμβρη”, τώρα που πλησιάζει όμως, τι κάνουμε; Σε άγχωσα ε; Άντε άσε το κοκτέιλ σου και πήγαινε να βουτήξεις μήπως συνέλθεις από το σοκ!Μπορεί να θεωρείται η χειρότερη εξεταστική αλλά μπορείς να βρεις τρόπους να την συνδιάσεις με τις διακοπές σου.

Όχι όχι! Η βαλίτσα σου δεν έχει πέτρες! Βιβλία έχει! Ή θα έπρεπε να έχει! Συνήθως βέβαια φορτωνόμαστε σαν τα γαιδούρια με 100 βιβλία και στο τέλος καταλήγουν διακοσμητικά και απλά τα περιφέρουμε από χωριό σε χωριό και από νησί σε νησί. Πιο πιθανό είναι να τα διαβάσει η μάνα σου και μετά να στο παίζει ιστορία, παρά εσύ! Αλλά αυτή τη φορά θα συγκεντρωθείς!

Μπορείς να το πάρεις και στην παραλία! Εκτός ότι μπορεί να καταφέρεις να βγάλεις κανά κεφάλαιο, θα πουλάς και μούρη για το πόσο συγκροτημένος και φιλομαθής είσαι. Προσοχή! Μην πέσεις στην παγίδα να απαντήσεις πόσα χρωστάς! Κάνε ότι δεν άκουσες και συνέχισε να το παίζεις σοφιστικέ! Ποιος θα το πιστέψει; Δεν έχω ιδέα αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω!

Δεν θες στην παραλία; Και στο σπίτι καλά είναι! Πριν το μπάνιο και την βόλτα κάτι μπορείς να κάνεις. Φτιάξε το πρόγραμμά σου και θα περάσεις τέλειες διακοπές….αλλά και μαθήματα! Εξεταστική- Διακοπές 1-1 ! Όταν έχεις πρόβλημα συγκέντρωσης να σκέφτεσαι ότι είσαι ένας από τους επιστήμονες που χρειάζεται αυτή η χώρα! Ένταξει μετά κοιτάξου στον καθρέφτη, γέλα, και ίσως έτσι σου έρθει η όρεξη!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Εξεταστική vs Διακοπές!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format