Ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕKE


Ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “Νίκος Αναλυτής”, που διοργάνωσε το CSR Hellas.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, φοιτητές και φοιτήτριες προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου ελληνικών Πανεπιστημίων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του CSR Hellas συμμετέχοντας στον ετήσιο Φοιτητικό Διαγωνισμό.

Οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν τις ιδέες τους, μελέτησαν, διεξήγαγαν έρευνα, συνεργάστηκαν σε ομάδες 3-4 ατόμων και υπέβαλαν εργασία με θέμα:  

«Ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο επιχειρείν ως μοχλός ανάπτυξης»

Βραβεία: Οι φοιτητές των τριών καλύτερων εργασιών θα λάβουν μέρος σε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία θα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Νοέμβριο 2016, στις Βρυξέλλες.

Όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον 3ο Φοιτητικός Διαγωνισμό αλλά και υλικό από τον 1ο και 2ο κύκλος μπορείτε να δείτε στους ακόλουθους συνδέσμους: website και facebook.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Χορηγοί του φοιτητικού διαγωνισμού είναι οι εταιρείες μέλη του CSR Hellas: ΑΒ Βασιλόπουλος, Aegean, Alpha Bank, Chipita, Coca-Cola, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ΔΕΠΑ Α.Ε., Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Eurobank, INTERAMERICAN, McCain Hellas, Παπαστράτος ΑΒΕΣ, ΑΕ Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

Χορηγοί επικοινωνίας: Epixeiro.gr; Foititikanea.gr, Getbusy.gr, MyStudentPass.gr, Neolaia.gr

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

-1
-1 points

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕKE

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format