Διάβασα και εγώ στις γιορτές για την εξεταστική!


 

tumblr_inline_npf80u7Xow1relhpn_500Για να είσαι εδώ και να διαβάζεις αυτό το άρθρο είτε έχεις διαβάσει όντως πολύ για την εξεταστική μέσα στα Χριστούγεννα είτε προσπάθησες δίνοντας το μέγιστο ποσοστό των δυνατοτήτων σου (που σύμφωνα με έρευνες δεν ξεπερνούν το 5% )μέχρι να πείσεις τον εαυτό σου ότι έρχεται εξεταστική και πρέπει να διαβάσεις.
Εγώ, κακά τα ψέματα παιδάκια μου, προσπάθησα καταβάλλοντας και το 5% που αναφέρω πιο πάνω (ΝΑΙ! Είναι γεγονός!) και κατάφερα να διαβάσω ένα κεφάλαιο. Τελικά είναι φήμες αυτά που λένε και μην ακούτε κανέναν. Υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που θα πουν πως δεν γίνεται να διαβάσεις στις γιορτές. Κι όμως γίνεται.!

WhatΟ καθένας έχει τους δικούς του στόχους για το διάβασμα των γιορτών, και όταν τους καταφέρνεις τότε μπορεί και να είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Ακόμα και να μου δίνανε 1.000.000 ευρώ δεν θα χαιρόμουν τόσο όσο να έχω βγάλει όλη την ύλη της εξεταστικής μέσα στις γιορτές.! (Πιστεύω να καταλάβατε ότι μόλις έβαλα την πιθανότητα να βγάλεις όλη την ύλη στις γιορτές στην ίδια κατηγορία με το να κερδίσεις 1.000.000 ευρώ!)

tumblr_n8cllhW3hU1rx0mp2o1_500Μα έλα τώρα, ποιος έχει βγάλει όλη την ύλη μέσα στις γιορτές; Μου λες; Δεν γίνεται, είναι απίθανο, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;;;; Οι γιορτές είναι για να τρώμε, να βγαίνουμε καμία βολτούλα, να ξεκουραζόμαστε και φυσικά να τρώμε. Α! Και να τρώμε!!! Δεν υπάρχει χρόνος για διάβασμα, το πρόγραμμα είναι αυστηρό και κάθε τροποποίηση ή αλλαγή μπορεί να οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή όλων των γιορτών. Επειδή όμως είμαστε συνεπείς φοιτητές ρισκάραμε το πρόγραμμά μας για να διαβάσουμε, πράγμα το οποίο ήταν πολύ δύσκολο αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΩΡΕ!!!

tumblr_n4d2pwZyT51rqfhi2o1_500Προσωπικά είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου και το δηλώνω και επίσημα αφού παρά τις δυσκολίες και τους πειρασμούς και τις πιέσεις των φίλων να βγαίνουμε κατάφερα να σηκώνομαι και να διαβάζω ορισμένες μέρες! Αυτό το οφείλω εν μέρη και στη μητέρα μου η οποία φρόντιζε να με γεμίζει ενοχές από το πρωί μέχρι το βράδυ λέγοντάς μου ότι δεν διαβάζω για την εξεταστική και ότι δεν θα πάρω ποτέ πτυχίο και ότι στη τελική θα βόσκω πρόβατα (Ευχαριστώ πολύ μανούλα!)

tumblr_n2zyvuauRy1sazdlqo1_500Αφού λοιπόν μπόρεσα εγώ τότε θα μπορούσατε και εσείς μικροί μου βοσκοί, μιας και άλλη μια εξεταστική είναι, σιγά το πρόβλημα. Ούτε η πρώτη, και σίγουρα, ούτε η τελευταία θα είναι έτσι όπως το πάμε. Ωστόσο αν το επιθυμείς έχεις ακόμα λίγο χρόνο αγαπητή μου να διαβάσεις και να καλύψεις ένα σημαντικό μέρος από αυτά που θα ήθελες να καλύψεις και λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν τα κατάφερες.

Αυτά για σήμερα αγαπητά μου παιδάκια και σε αυτή την εξεταστική μπορείς να κάνεις και εσύ περήφανη την μανούλα σου . Πέρνα όλα τα μαθήματα και μάλιστα με βαθμό! Μπορείς! Μπορείς! Μπορείς!

Για τους υπέροχους Mystudentpassαδες μου Ερβίσα Μπέιντο!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Διάβασα και εγώ στις γιορτές για την εξεταστική!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format