Ιδανικό ραντεβού (Γυναίκες VS Άντρες)


Ραντεβού! Μια τόσο μικρή λέξη που όμως κρύβει τόσα χιλιάδες συναισθήματα όπως άγχος, αγωνία, τρέλα, ενθουσιασμό και η λίστα δεν έχει σταματημό. Το ιδανικό ραντεβού για τον καθένα μας είναι διαφορετικό, ωστόσο όμως υπάρχουν κάποια σημεία στα οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί και να πει όχι. Ειδικότερα όταν μιλάμε για τα αντίθετα φύλα τότε οι ομοιότητες είναι πολλές αλλά οι διαφορές ακόμα περισσότερες. Παρακάτω θα περιγράψω κάποια στοιχεία που γοητεύουν εμάς τα κοριτσάκια και εσάς τα αγοράκια αντίστοιχα.

Κοριτσάκια:
Θα ξεκινήσω από αυτό που κατέχω περισσότερο, μιας και όντας κοριτσάκι εδώ και κάποια χρόνια, έχω βιώσει και εγώ αυτή την διαδικασία η οποία ομολογώ είναι απίστευτη και κάθε φορά διαφορετική.
Όλα τα κοριτσάκια λοιπόν, θέλουμε ένα όμορφο και ρομαντικό μέρος, αφού αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα πιο όμορφα με τον καλό μας. Ωστόσο αυτό το ρομαντικό μέρος δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ένα ακριβό εστιατόριο ή καφετέρια, μπορεί να είναι και μια απλή βόλτα στο κέντρο της πόλης το βράδυ. Αρκεί αυτός με τον οποίο είμαστε μαζί να μας κάνει να ξεχάσουμε τα πάντα και τους πάντες.
Επίσης οι περισσότερες από εμάς θέλουμε να ζούμε κάθε φορά την κλασική σκηνή η οποία είναι να μας πάει ο άλλος σπίτι μας. Μετά από το ραντεβού θέλουμε να ζούμε αυτή τη μοναδική στιγμή η οποία είναι το κερασάκι στη τούρτα χωρίς να λείψει ποτέ η κλασικότατη ατάκα “ Πέρασα πολύ όμορφα σήμερα μαζί σου”, και κάπως έτσι κλείνει η βραδιά για εμάς.

Αγοράκια:
Τα αγοράκια είναι λίγο διαφορετικά στο ραντεβού μιας και δεν τους ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου το μέρος, απλά θέλουν ένα ήσυχο και απλό μέρος(που να μην κοστίζει και πολύ.?! ) μιας και το μόνο που θέλουν είναι να κάτσουν κάπου και να τα πούνε.
Όσων αφορά το δεύτερο σκέλος που αναφερθήκαμε και πιο πάνω, πιστεύω πως όταν ενδιαφέρονται πραγματικά για μια κοπέλα προθυμοποιούνται να τη γυρίσουν σπίτι ανεξάρτητα από την έκβαση της βραδιάς (νομίζω με καταλαβαίνετε οι περισσότεροι.)

Αυτά και για σήμερα αγαπητά μου παιδιά, ελπίζω για ακόμη μια φορά να σας άρεσε το άρθρο και να ταυτιστήκατε, αλλιώς περιμένω τα δικά σας σχόλια για να συζητήσουμε. Τα γλυκά φιλιά μου σε όλους και να βγαίνετε ραντεβού.!
Για το Mystudentpass.gr Ερβίσα Μπέιντο

Τσέκαρε και αυτά: 

3+1 συμβουλές για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Τα κλισέ των Χριστουγέννων!

Είναι δυνατόν να φοβόμαστε την επιτυχία περισσότερο από την αποτυχία;


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Ιδανικό ραντεβού (Γυναίκες VS Άντρες)

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format