Εξεταστική is coming……..


Ο καιρός πέρασε τόσο γρήγορα που πλέον είμαστε Δεκέμβρη. Στον μήνα που γιορτάζουμε τα αγαπημένα μας Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, που η σχολές κλείνουν, που παίρνουμε τις τόσο πολύ επιθυμητές διακοπές και που η εξεταστική πλησιάζει. Οι ύλες των μαθημάτων και τα προγράμματα των σχολών έχουν αρχίσει να αναρτώνται ηλεκτρονικά και το άγχος έχει αρχίσει να κυριαρχεί σε εμάς τους φοιτητές!

large
Από τις αρχές του Δεκέμβρη την λέξη εξεταστική την ακούς όλο και περισσότερο γύρω σου, στην σχολή με τους συμφοιτητές σου, στο τηλέφωνο όταν μιλάς με την μαμά που σε ρωτάει «Πότε τελειώνεις; Σας δώσανε καμιά ύλη;» στο FB όταν χαζεύεις τις δημοσιεύσεις και οι μισές από αυτές αναφέρονται στην εξεταστική. Αυτό σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι η εξεταστική είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις και το χειρότερο ότι σε λιγότερο από 1 μήνα γράφεις!

Ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις και το διάβασμά σου. Πρέπει να βρεις τις σημειώσεις που σου λείπουν, κανένα σος που θα έχει πει στην διάλεξη, να πηγαίνεις στην βιβλιοθήκη για να διαβάζεις και γενικά να βοηθήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τον εαυτό σου για να ανταποδώσεις καλύτερα στα μαθήματα! Κάποιοι βέβαια δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η εξεταστική είναι πιο κοντά από ποτέ! Αυτοί κινδυνεύουν πιο πολύ από εμάς τους συνειδητοποιημένους που έχουμε ήδη αρχίσει να ψαχνόμαστε!

Όλοι το γνωρίζουμε ότι ο κλασσικός φοιτητής είναι αυτός που θα έχει 600 σελίδες ύλη και θα κάτσει να την διαβάσει 2 μέρες πριν την ημέρα της εξέτασης. Βέβαια αυτές τις 2 μέρες που θα κάτσει να την διαβάσει, απομονώνεται από όλο τον υπόλοιπο κόσμο, το ξενυχτίζει με συντροφιά τις κούπες με καφέ και εξαντλεί κάθε ενέργεια μέσα του!

2
Η εξεταστική είναι μια δύσκολη περίοδος για τον φοιτητή. Μερικοί από εσάς που διαβάζετε το άρθρο μπορεί να λέτε «από τώρα θα ξεικινήσω διάβασμα;;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ». Κι όμως έτσι θα ήταν το σωστό και το καλό για εσάς! Στόχος όλων μας είναι να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα και με κάποιο καλό βαθμό αν γινόταν! Δεν θα χάλαγε κανέναν αυτό. Απλά για να το πραγματοποιήσεις πρέπει να «φτύσεις» λίγο αίμα.
Ο σκοπός αυτού του άρθρου, είναι μια υπενθύμιση ότι η εξεταστική is coming guys, για αυτό ΔΙΑΒΑΣΤΕ από τώρα! Όπως λένε εξεταστική είναι θα περάσει, εμείς δεν ξέρουμε…. Καλό διάβασμα!!

Γράφει η Εριάλντα Μπεντίνη

Η εξεταστική πλησιάζει…βρες το χαμένο κουράγιο σου!

Άγχος για την εξεταστική; Μάθε πώς να το αποφύγεις!

Εξεταστική και διάβασμα : Μπορείς να τα βγάλεις πέρα!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
alda

Εξεταστική is coming……..

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format