Second Digital Forum|#DisruptOurFuture


Το μήνυμα του Second Digital Forum, ‘’Disrupt Our Future’’, δεν πρόκειται για κάτι τυχαίο. Είναι το ρεύμα που θέλουμε να δημιουργήσουμε στους ανθρώπους της γενιάς μας. Μιλάμε για ιδεολογία, πρωτοβουλία και καινοτομία. Θα μπορούσαμε να το θέσουμε ως μία επανάσταση ιδεών. Σίγουρα, όμως, για εμένα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα hashtag. Θα προσπαθήσω, λοιπόν, να εξηγήσω τη σημασία του μηνύματος αυτού μέσα από την προσωπική μου εμπειρία.

Την άνοιξη του ’15, κάνοντας μία αναζήτηση στον φυλλομετρητή μου, ελληνιστί browser, ανακάλυψα το First Digital Forum, το οποίο είχε την έδρα του στο Βελιγράδι. Με έναν ανεξήγητο, τότε, στα μάτια μου τρόπο αυτο το συνέδριο συνδίαζε τη διπλωματία, τα social media και την online επιχειρηματικότητα. Έπρεπε να δηλώσω συμμετοχή. Και το έκανα. Και μετά από δύο μέρες έρχεται ένα mail το οποίο μου ανακοίνωνε ότι έγινα δεκτή. Για να μην πολυλογώ, έφτασε η πρώτη μέρα του συνεδρίου. Αλήθεια, έμεινα άναυδη! Οι διοργανωτές, οι ομιλητές, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ήταν όλοι απίστευτοι. Ήξερα ότι δεν έπρεπε να αφήσω αυτήν την ευκαιρία να περάσει έτσι από δίπλα μου. Οπότε την τράβηξα από τα μαλλιά. Οι σημειώσεις που κράτησα μέσα σε τρεις μέρες, οι πληροφορίες που πήρα και τα ερεθίσματα που απέκτησα δεν ανταποκρίνονται στα αντίστοιχα των 2.5 ετών της ακαδημαϊκής μου ζωής (συγγνώμη χημεία).

Φυσικά, έμεινα σε επικοινωνία με τις επαφές που απέκτησα, και χωρίς ούτε να το καταλάβω, βρέθηκα δύο μήνες μετά να μαθαίνω για το bid μεταξύ του Dubai και της Αθήνας για το Second Digital Forum. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν ‘’κέρδισε’’ η Αθήνα, που όχι απλά δήλωσα συμμετοχή, αλλά προσφέρθηκα να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορούσα. Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα, να γράφω ως η Conference Manager του Forum, 3 εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του. Είμαι πραγματικά ευλογημένη, γιατί η ευκαιρία που μου δώθηκε είναι τεράστια, γιατί έχω γνωρίσει πραγματικά προικισμένους ανθρώπους και γιατί αυτή η πανέμορφη διαδικασία μου έχει δώσει γνώση και εμπειρία που θα με συνοδεύουν σε όλη μου τη ζωή.

Το καλύτερο σας το φύλαξα για το τέλος: Το Second Digital Forum θα φιλοξενήσει εξέχοντες εκπροσώπους από τομείς όπως αυτούς της τεχνολογίας, της επιχειρηματικότητας και της διπλωματίας, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας γνώση και τεχνογνωσία και θα απαντήσουν σε όλες μας τις απορίες, ανοίγοντας σε εμάς τους νέους καινούργιους ορίζοντες και δίνοντάς μας νέες προοπτικές. Με λίγα λόγια, θα αποκτήσουμε τα απαραίτητα εφόδια για να δημιουργήσουμε τη δική μας εποχή, για να κάνουμε τη δική μας επανάσταση ιδεών, για να φέρουμε τον κόσμο μας ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που ονειρευόμαστε.

Τι λέτε λοιπόν, είμαστε έτοιμοι να διαταράξουμε το μέλλον μας?

Γράφει η Ευδώρα Πούλη, μέλος YouRule


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Second Digital Forum|#DisruptOurFuture

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format