5+1 συμβουλές από πετυχημένους ανθρώπους.


Αν έχεις υψηλούς στόχους και βλέπεις τον εαυτό σου στη λίστα με τους επαγγελματικά πετυχημένους ανθρώπους, είσαι στο σωστό άρθρο μιας και παρακάτω παραθέτω συμβουλές από πετυχημένους ανθρώπους. Ας αφήσουμε όμως τα λόγια και ας περάσουμε στο κυρίως θέμα.
1) Όχι πισωγυρίσματα

567d0cf9ca2bee262c93402c353d025f
Σχεδόν όλοι λένε το ίδιο, πως τα πισωγυρίσματα δεν οδηγούν πουθενά, είτε είναι στη δουλειά είτε στις σχέσεις μας. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και όταν κάτι τελειώνει κάτι νέο και καλύτερο ξεκινάει. Για να το λένε μάλλον κάτι θα ξέρουν.
2) Ερωτήσεις στον εαυτό σου.

tumblr_lxvsndaxZL1rnv1qto1_500
Ό,τι και να κάνεις πάντα να ρωτάς τον εαυτό σου «Γιατί το κάνω αυτό;» «Μου αρέσει αυτό που κάνω» «Μου ταιριάζει;». Πρέπει να ψάχνεις τον εαυτό σου και του δίνεις τη δυνατότητα να καταλάβει τι θέλει μέσα από τις ερωτήσεις και την κινητοποίηση. Αν μένεις αδρανής δεν μπορείς να ξέρεις αν κάτι σου αρέσει πραγματικά ή απλά το κάνεις γιατί το έφεραν οι συγκυρίες ή έτυχε.
3) Δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν.

tumblr_mf6aqi47Sf1rpzil6o1_500
Μην προσπαθείς να αλλάξεις κανέναν. Ο καθένας μας εκπροσωπεί κάτι διαφορετικό και αυτό είναι που κάνει τον κόσμο ενδιαφέρον αφού αν ήμασταν όλοι ίδιοι δεν θα είχε νόημα. Αν κάποιος δεν ταιριάζει μαζί σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς και να τον αφήσεις να αντιμετωπίσει τα αποτελέσματα μόνος το, όσο σωστό είναι αυτό που υποστηρίζεις. Αυτή η κατηγορία βρίσκεται στις συμβουλές μιας και εμείς οι άνθρωποι έχουμε την τάση να θέλουμε να αλλάξουμε το κόσμο και μερικές φορές τους ανθρώπους της.
4) Διάλεξε τα μακροπρόθεσμα οφέλη από τη βραχυπρόθεσμη ευχαρίστηση.

tumblr_mnjd8uFEV91qg9taqo1_1280
Τα μακροπρόθεσμα οφέλη σε κουράζουν αρκετά μέχρι να έρθουν και θέλουν υπομονή, επιμονή και φυσικά πολύ σκληρή δουλειά, ωστόσο όμως το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό αφού ζεις αυτό για το οποίο μόχθησες τόσο πολύ και αυτό σε κάνει να το απολαμβάνεις ακόμα πιο πολύ. Σε αντίθεση με την βραχυπρόθεσμη ευχαρίστηση η οποία ναι μεν είναι εύκολη αλλά είναι και προσωρινή. Είναι μέχρι να βρεις τη χρυσή τομή. Απλά προσπάθησε!
5) Επέλεξε να είσαι άνθρωπός και όχι μηχανή

images
Νομίζω όλοι πάνω κάτω καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό, ωστόσο όμως θα ήθελα να σημειώσω πως αυτό που πρέπει να μην χάσεις ποτέ είναι η παιδικότητα με την οποία έβλεπες τη προσωπική σου ζωή και να μάθεις να διαχωρίζεις τη δουλειά η οποία δεν μπορεί να είναι κομμάτι της προσωπικής σου ζωής. Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε πως το να δουλεύεις λίγο είναι κακό αλλά το να ζεις λιγότερο είναι ακόμα χειρότερο.
6) Βρες προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σου!

tumblr_inline_mjbmuuaPSl1qz4rgp
Βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου και να ξέρεις πως, μην αφήνεις τίποτα που μπορείς να κάνεις σήμερα για αύριο γιατί αύριο θα έχεις ακόμα περισσότερα. Αν κανονίζεις το χρόνο σου τότε θα πετύχεις αυτό που θες με μεγαλύτερη ευκολία.
Αυτά και για σήμερα μικροί μου ονειροπόλοι. Τα λέμε την επόμενη φορά με ένα ακόμα άρθρο. Τα θερμά φιλιά μου σε όλους και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο.
Για το Mystudentpass.gr Ερβίσα Μπέιντο

Τσέκαρε και αυτά:

1)Οι 10 κορυφαίοι κανόνες για σίγουρη επιτυχία από τον κορυφαίο Steve Jobs

2)Γιατί όλοι μας θέλουμε να γίνουμε κάτι;

3)mystudentproject


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

5+1 συμβουλές από πετυχημένους ανθρώπους.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format