Οι Κατακουζήνες της σχολής μας! Σίγουρα έχεις και εσύ!


Nόμιζες ότι θα πας σχολή και θα γλιτώσεις; Νόμιζες ότι μόνο στο σχολείο ή σε κανένα σίριαλ του Χάρη Ρώμα συνάντας τέτοιους; Χα! Έκανες λάθος! Ζουν ανάμεσα μας! Ναι μιλάμε για τις Κατακουζήνες! Για τους κολλημένους της σχολής μας που μας κάνουν να απορούμε “Τι τους συμβαίνει και κάνουν έτσι;”.

Φαντάζομαι πως οι σημειώσεις τους πρέπει να κλειδωμένες σε θυρίδα με φύλακα και κωδικό το δαχτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη και συναγερμό σε περίπτωση που πλησιάσει κίνδυνος-συμφοιτητής! Δεν εξηγείται αλλιώς! Κάθε φορά που τους τις ζητάς, σου λένε “Αχ δεν τις έχω μαζί μου, τις άφησα σπίτι!”. Αχ μωρέ! Φταίω εγώ να του πω ‘Έλα μάγκα, πάμε σπίτι σου να τις πάρουμε”. Μπουμ σπασίκλα! Τις δίνεις τότε; Τις δίνεις τις δίνεις!

Δείτε επίσης : Τα είδη των συμφοιτητών που θα συναντήσεις και…στο χώρο εργασίας σου!

Είναι εκείνοι που θα γυρίσουν μέσα στην αίθουσα να σου κάνουν αυτό το απίστευτα εκνευριστικό “Σσσσσσσσ” με ξυνισμένη μούρη και παράλληλα ένα χαμογελάκι μες την ειρωνεία! Μπουκέτο και έφυγες!

Εντάξει επειδή δεν είμαστε τόσο νταήδες, απλά κρατιέσαι στο ύψος σου και συνεχίζεις την συζήτηση σου!

superthumb
Οι φίλοι μας οι Κατακουζήνες δεν παραδέχονται ΠΟΤΕ ότι δεν ξέρουν κάτι. Ξέρουν τα πάντα! Ξέρουν ακόμα και αυτά που δεν ξέρουν ότι τα ξέρουν! Ξέρουν τι πάει να πει ο καθηγητής πριν ακόμα το σκεφτεί! Συγχαρητήρια!

52565f5f17e8a14f265c6c0e96c7afcc
Και άμα δουν τις δικές σου σημειώσεις; Α καλά! Σε κοιτάνε λες και είσαι το ασήμαντο μυρμηγκάκι- Ματίνα Μανταρινάκη. Συγνώμη που δεν γράφουμε κάθε λέξη όπως εσύ και γράφουμε μόνο ότι θεωρούμε σημαντικό! Δεν θα το ξανακάνουμε κύριε Ξερόλα!

tumblr_noldof9RQQ1u351pvo1_500

Τον καθηγητή; Τον κοιτούν μες στα μάτια! Να δεις που κάτι του κάνουν! Μάγια; Τηλεπάθεια; Δεν ξέρω! Και του πάνε και κόντρα! Δεν τα ξέρει καλά ο άσχετος! Πες του εσύ που ξέρεις!

Στην εξεταστική παθαίνουν παράκρουση! Αν μπορούσαν να κάτσουν πάνω στο γραπτό και να γράφουν κιόλας θα το έκαναν σίγουρα! Γέρνουν πάνω του, το αγκαλιάζουν με τα χέρια τους και κοιτούν με καχυποψία τους γύρω έναν έναν. Μόνο περιοριστικά μέτρα δεν βάζουν!

Και του το παίρνεις και αρχίζεις και τρέχεις! Αυτό είναι ευτυχία!

original

Άμα όμως κάνεις το λάθος και ρωτήσεις τίποτα; Χα χα ανοητάκι! Υπάρχουν 2 πιθανές περιπτώσεις! Πολύ πιθανό να σε αγνοήσει επιδεικτικά, τάχα μου τάχα μου ότι δεν σε άκουσε και δεν κατάλαβε ότι τον σκουντάς. Όχι ήθελε να του φωνάξεις με ντουντούκα μες στο αυτί και να του χώσεις μπουνιά για να καταλάβει. Η 2η περίπτωση είναι να σου πει “Σε λίγο σε λίγο να τελειώσω πρώτα.”. Ναι ναι μία που το είπε και μία που εξαφανίστηκε. Βάζει το turbo και ποιος τον πιάνει! Πρωταθλητισμό κάνει; Τι παθαίνει;

Και σε όλη αυτή την ιστορία είμαστε και εμείς που λέμε:

large

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Δείτε επίσης:

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Οι Κατακουζήνες της σχολής μας! Σίγουρα έχεις και εσύ!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format