Όλα όσα είχες ξεχάσει από την παιδική σου ηλικία!


Ήρθε ή ώρα να θυμηθείς και να συγκινηθείς με  όλα αυτά τα μικρά πράγματα που έκανες ότι ήσουν μικρός/η (μιλάμε πιο πολύ για δεκαετία του 90) και είχες θάψει σε κάποια μικρή και απόμακρη γωνία του μυαλού σου. Είσαι έτοιμος/ή ? Ξεκινάμε:

cartoon-network

  • Ξυπνούσες από της  8 το πρωί κάθε σαββατοκύριακο για να δεις όλα τα παιδικά με την σειρά όπως:  Thundercats , Χελονονιτζάκια,  Transformers, Flinstones  Dinsey Club, Digimon,  Dragonball , Pokemon , Power Rangers , Στρουμφάκια, Σκυλόγατος, To εργαστήρι του Dexter, To διάλειμμα  και άλλα πολλά και έβλεπες φανατικά ακόμα και τις διαφημίσεις όπως:

….είμαι κουλ τύπος…να και η κολόνια μου…με κολόνια joy άμα ψεκαστείς…δεν μπορείς να ξεχαστείς…. ή  μα ο Carnation την παγίδα του θα στήσει, θα βρει τη Λόλα και τους Γκλούτον θα νικησείιιιιιι. Την απίθανη γεύση να πίνεις, αν θες σαν τον Carnation να γίνεις. ( τα διάβασες τραγουδιστά, παραδέξου το!)

  • Έπεσες σε βαριά κατάθλιψη όταν σταμάτησαν τα παιδικά στον ant1 για τις πρωινές εκπομπές, που κόψανε το Ντρέικ στο alter επειδή και καλά περιείχε πολλές σκηνές βίας και δεν είναι σωστό να βλέπουν τα παιδιά τέτοια πράγματα και απαπα.. (φυσικά οι πιστοί το είδαμε όταν επιτέλους βάλαμε ιντερνετ και καλύψαμε το κενό που είχαμε μέσα μας τόσα χρόνια) και όταν πέθανε και άλλαξε ο πρωταγωνιστής από τον υπαστυνόμο Rex (Μozer ftw)

Άκουσε εδώ: Οι φωνές που στιγμάτισαν τα παιδικά μας χρόνια

  • Έβλεπες φανατικά Art Attack και πωρωνόσουν με τις κατασκευές με την κόλλα που γίνονταν σαν στόκος, που έκανε αυτός ο τυπάς που πάντα βιαζόταν γιατί είχε κ’ άλλη εκπομπή μετά.. Αλλά όταν  προσπάθησες να φτιάξεις και εσύ μια κατασκευή στο τέλος κατέληξε σαν αεροπορικό δυστύχημα. Επίσης θυμάσαι χαρακτηριστικά εκείνη τι διαφήμιση με τα βιβλία ζωγραφικής: “πρώτα κάνεις ένα μεγάλο λάμδα, μέσα 2 μικρότερα,3 βούλες για μάτια και μύτη…και έτοιμος ο pit!!
  • Το καλοκαίρι μετρούσες πόσα μπάνια είχες κάνει, έτρωγες μπανανοφατσούλα  και πατουσίτσες που έκαναν 50 δραχμές, αυτό  της pogk98n5kw1muto
    algida με τις πράσινες  μπίλιες και τα παγωτά με το δωράκι από κάτω. Επίσης έπαιζες μπουγέλο με νερόμπομπες, έπαιρνες φάρσες από καρτοτηλέφωνα στην πυροσβεστική και το 100, διάβαζες  ανατριχίλες, αλμανάκο, λουκι λουκ και θυμάσαι την γιαγιά σου που κάθε μεσημέρι έβλεπε καλημέρα ζωή και λάμψη (όχι ότι δεν έβλεπες και εσύ καμία φορά, αλλά λέμε)

Δες ακόμα: 90’s are back!

  • Στο δημοτικό φύτευες φακές σε ένα κουτάκι από γιαούρτι με βαμβάκι αντί για χώμα και καμάρωνες για το δημιούργημα σου όταν big-smileφύτρωνε, είχες μια κασετίνα με 5000 στυλούς και μαρκαδόρους με τους οποίους ζωγράφιζες το Smile την ώρα του μαθήματος και είχες και ένα μολύβι που πάνω του ήταν καρφωμένος ένας ευχούλης. Νόμιζες ότι το κόκκινο στην γόμα είναι για το μολύβι και το μπλέ για τους στυλούς, διάβαζες το ΟΔΕΒ που ήταν κάτω δεξιά στα βιβλία ως “o δάσκαλος είναι βλάκας” και είχες κάποιο αξεσουάρ ή ρούχο no fear. Επίσης χρησιμοποιούσες επικές φράσεις όπως: Όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τον εαυτό του, Όποιος το λέει είναι!, Καθρεφτάκι, Καούρα, Θέλουμε εκδρομή ο ήλιος έχει βγει, Δάσκαλε θυμήσου την παιδική ζωή σου, Ε… “κόψε”!, Σε τάπωσα”!, “Ρούφα”! κτλ.
  • Είχες φάει τρελό κόλλημα με τα τραγούδια…ένα δυο τρία με λένε πόπη και το freestyler, με αυτούς τους παιδικούς υπολογιστές  που χαν βγει τότε,  με τον Ferby (ουυ 666) και με τα τραγούδια από την εισαγωγή σε όλα τα γνωστά μεξικάνικα.

Διάβασε εδώ: Σειρές που στιγμάτισαν την παιδική μας ηλικία!

  • Στην αλάνα της γειτονιάς σου όταν έπαιζες μπάλα ήσουνα  μπαγκότερμα επειδή φυσικά ήσουν πάρα πολύ καλός για να ασχοληθείς με λεπτομέρειες όπως είναι ή άμυνα και το τέρμα, και στο τέλος έριχνες και το φταίξιμο στον χοντρούλη της ομάδας. Επίσης πήγαινες σε εγκαταλελειμμένα σπίτια για να εξιχνιάσεις κάποιο φόνο, πατούσες κουδούνια με τους φίλους σου και μετά έτρεχες να γλιτώσεις και θυμάσαι ακόμα απέξω τα  ποιηματάκια πριν αρχίσει κάποιο παιχνίδι, για να αποφασιστεί ποιος θα τα φυλάει όπως: Είσαι Κινεζάκι;  -Ναι.  -Τρως πολύ ρυζάκι;  -Ναι. -Πόσες κουταλίτσες τρως την ημέρα; -Εφτά(π.χ.) -Μία, δύο, τρεις, …, εφτά ή Άκατα μάκατα σούκου τουμπέ, άμπερ φάμπερ ντομινέ, άκατα μάκατα σούκου τουμπέ, άμπερ φάμπερ, βγε!
  • Έπαιζες «άρρωστος- βαριά άρρωστος», και πετούσες την μπάλα με όλη σου την δύναμη σε άτομα που the-matrix-bullet-time-gifδεν συμπαθούσες  ώστε να τους πέσει και στο τέλος να βρικολακιάσουν και να κυνηγάγανε και έβγαζες έτσι όλο το άχτι σου. Έπαιζες το γνωστό, αυτοσχέδιο ποδοσφαιράκι της εποχής «γερμανικό» και για δοκάρια έβαζες  δύο  μπουφάν ή δύο κάδους και  στα μήλα απεύφεγες την  μπάλα λες και ήσουν στο Matrix.
  • Έτρωγες αυτά τα βραχιόλια καραμέλες με τις πολύχρωμες χάντρες, έκανες το πρώτο σου duck face βάζοντας τα Pringles στο στόμα σου για να κάνεις την πάπια και έτρωγες τις καραμέλες Τic Tac σαν να είναι χάπια. Επίσης έκανες ότι κάπνιζες τα caprice, έπαιρνες γαριδάκια μόνο για να πάρεις τις τάπες που είχαν μέσα και έκανες συλλογή με τα αυτοκόλλητα από τα chipiqao  και koukouroukou.
  • Σε κάθε party χόρευες και τραγουδούσες την μακαρένα αλλά επειδή δεν ήξερες τα λόγια σιγοτραγουδούσες και στο τέλος φώναζες με όλη σου την δύναμη HEEEEEEEEY MACARENAAAAAA. Επίσης έπαιζες σκοτεινό δωμάτιο με την προοπτική να πιάσεις ότι μπορούσες, έβαζες μέσα στα τοστάκια πατατάκια και ξηρούς καρπούς, έκανες μίξη από αναψυκτικά λες και έπινες cocktail σε μπαρ και φυσικά  γυρνούσες  σπίτι σου το αργότερο κατά τις 9 30 με 10! Δεν περιγράφω άλλο. See you next time.funny-gif-kid-dancing

Δες επίσης: Οι ανόητες παιδικές φοβίες που μας ακολουθούν ακόμα!

και Παιδιά σε σώματα ενηλίκων! Never grow up!

 

 

 

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Όλα όσα είχες ξεχάσει από την παιδική σου ηλικία!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format