Σκέψεις φοιτητών: Αρχίζουν οι σχολές…


Το Mystudentpass.gr όπως όλοι γνωρίζουμε, πιστοί μου αναγνώστες, σε εντάσσει στον κόσμο του φοιτητή. Και ο κόσμος μας δεν είναι μόνο αυτά που κάνουμε αλλά κυρίως αυτά που σκεφτόμαστε. Για έναν φοιτητή η έναρξη των σχολών είναι πολύ σημαντική στιγμή καθώς παίρνει σημαντικές αποφάσεις, όπως το πόσες φορές την εβδομάδα δεν θα πατάει στη σχολή και το πως θα διαχειριστεί όλες αυτές τις ενοχές. Έτσι για το σημερινό άρθρο αποφάσισα να πάρω τη γνώμη άλλων φοιτητών τους οποίους ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή τους.
1) Ο ΠΑΝΟΣ

modern-family-phil-thumbs-up-gifΟ Πάνος ανυπομονεί και μου ανέφερε χαρακτηριστικά το εξής ” Ζωάρα ξανά”. Είναι προφανές πως ο Πάνος λατρεύει τη σχολή του και θέλει επιτέλους να βάλει ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά του και να ξεκινήσει δυναμικά τη νέα σεζόν κάνοντας δραστήρια και δημιουργικά πράγματα. Από όσο κατάλαβα ο Πάνος είναι από τους λίγους υποστηρικτές της θεωρίας ” Ζωάρα ξανά”. ΈΥΓΕ Πάνο παιδί μου…
2)Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α.
Doctor_wait_whatΟ Γιώργος αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων φοιτητών αφού μου γράφει χαρακτηριστικά ” Τι;; αρχίζει η σχολή;;;”. Με βαριά καρδία και χρησιμοποιώντας όλες μου τις γνώσεις από παιδική ψυχολογία που δεν έχω, του είπα πως ναι! Η σχολή ξεκινάει σε λίγες μέρες. Θα μπορούσα να πω πως η αντίδρασή του ήταν αρκετά ήρεμη μιας και μου εκμυστηρεύτηκε με απέραντη ειλικρίνεια πως θα ήθελε να ξεκινήσει τα μαθήματα αφού “βαρέθηκε σπίτι” . Έπειτα από λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε η αρχική μου θεωρία η οποία έλεγε πως ο Γιώργος Α. θα “βαριόταν σχολή (και όχι σπίτι) ” μετά από μια εβδομάδα μαθημάτων… Καλή αρχή Γιώργο Α.
3)Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ψ.
GIF-cry-gif-Im-Sorry-sad-sorry-GIFΤι να πρωτοπώ για το παιδί αυτό; Αρχικά σας παραθέτω την σπαρακτική του ομολογία:
” 4 μέρες σερί μας έχουν βάλει μάθημα στις 9. Ρε φίλε αν ήταν έτσι έμενα στο σχολείο και δεν πήγαινα πανεπιστήμιο!!! Για να μη σχολιάσω ότι μας έχουν αφήσει ολόκληρη τη Δευτέρα κενή και την Παρασκευή 8ωρο. Πάω να γεμίσω το πιστόλι μου να είναι έτοιμο”
Μέσα σε 3 γραμμές αποτυπώνεται ο πόνος και η διστοιχία εκατοντάδων φοιτητών, και όχι μόνο των συναδέλφων του Γιώργου Ψ. αλλά και άλλων σχολών και τμημάτων. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, κάθε εξάμηνο και πιο νωρίς. Ωστόσο φήμες λένε πως όλο αυτό είναι ένα οργανωμένο σχέδιο για να μην περνάμε μαθήματα. Όπως και να έχει υπομονή φίλε Γιώργο Ψ. και να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος.
4)Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ
9faf531c05dc16a9d54ecef6bb18a538Η Κατερίνα από όσο κατάλαβα το έχει φιλοσοφήσει αρκετά το θέμα και επειδή δεν θα ήθελα να παραλείψω τίποτα από όσα μου έγραψε σας παραθέτω αυτολεξεί τα λόγια της:
” Από τη μια είναι αυτή η βαρεμάρα που σε πιάνει και λες “Πάλι τα ίδια, πάλι μέσα γιατί αύριο έχω νοσοκομείο…” , αλλά από την άλλη εγώ τρελαίνομαι με αυτό το πρωινό ξύπνημα, όλα αυτά τα τρελά της σχολής , τα κουφά, τον καθηγητή και τις χαζομάρες του, την εξεταστική που παλεύουμε σε κάποια μαθήματα για ένα πέντε. Την τρέλα του καθενός στο νοσοκομείο και που με περνάνε για γιατρό κάθε φορά, τα κουκλιά στη ΣΔΟ…!!! Όλη η φάση έχει πλάκα , αλλά μαζί με τη σχολή αρχίζει και το ατελείωτο κους κους με τις συμφοιτήτριες του τύπου “πως είναι αυτή έτσι;” , το ατελείωτο clubbing, οι βόλτες, οι καφέδες! Είναι μια διαφορετική ρουτίνα που όμως δεν σε κουράζει”
Καλή αρχή λοιπόν Κατερίνα και σε σένα…
5) Η ΒΑΣΩ
403-Django-Unchained-quotesΗ Βάσω πάσχει από τη κλασική νόσο που πλήττει κυρίως φοιτητές, τη “ΔεΠατωΣχολήτιδα” και μου αναφέρει χαρακτηριστικά ” Και πολύ καλά θα κάνει (η σχολή να ξεκινήσει). Καλά να περάσετε και τα λέμε Φεβρουάριο.” Αφού μας ευχήθηκε η αγαπητή μας Βάσω να έχουμε ένα ευχάριστο ακαδημαϊκό εξάμηνο, ανανέωσε και το επόμενο ραντεβού μας για τον Φεβρουάριο ( υποθέτω του 2016). See you Βάσω…
6) Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Hey_youΟ Νεκτάριος κινείται στα ίδια πλαίσια φιλοσοφίας με την Κατερίνα καθώς μας αναφέρει το εξής
“Αν εξαιρέσεις τα πρωινά εργαστήρια, όλα κομπλέ, δηλαδή λίγο απ’όλα. Λίγο μάθημα, χαβαλέ με παρέες, καφεδάκι, πολύ άραγμα, κανένα tichu και βόλτες σε άλλα τμήματα. Απλά μια ωραία και χαρούμενη ρουτίνα”
Αυτό που μου κίνησε τη περιέργεια στα σοφά λόγια του Νεκτάριου ήταν το χαρακτηριστικό “βόλτες στα άλλα τμήματα” , έτσι το επισήμανα και στον ίδιο ο οποίος μετά από λίγη ώρα μου εξήγησε πως “οι μηχανικοί τα πάνε πολύ καλά με την νοσηλευτική και την αισθητική” , έτσι κατάλαβα γιατί αρέσει τόσο πολύ η σχολή στον Νεκτάριο. Καλή επιτυχία λοιπόν αγαπητέ…
Αυτά και για σήμερα αγαπητά μου πλασματάκια. Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα με άλλα θέματα. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
That’s all folks!
Για το Mystudentpass.gr Ερβίσα Μπέιντο.

Διαβάστε επίσης:

1)Mystudentproject

2)Δες την αγγελία που κάνει θραύση! Εσύ πληρείς τα κριτήρια;

3)Φοιτητικά Party


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Σκέψεις φοιτητών: Αρχίζουν οι σχολές…

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format