Μην πας Yava, πήγαινε γυμναστήριο στη σχολή σου τζάμπα!



Άμα ακούσει ο Έλληνας (και η μάνα μου) προσφορά σηκώνει τις κεραίες του και αρχίζει και τρέχει! Και να μην χρειάζεται το αντικείμενο της προσφοράς , το παίρνει γιατί ίσως κάπου κάποτε, σε αυτή ή την άλλη ζωή να του φανεί χρήσιμο. Έτσι μια μέρα ακούει “Προσφορά 48 ευρώ ετήσια συνδρομή στα γυμναστήρια Yava”. Αυτό ήταν. Άρχισαν να χτυπάνε καμπανάκια και να τρέχουν όλοι βραδιάτικα να γραφτούν! Μην δουν ουρά, εκεί να πάνε να στηθούν και αυτοί! Είναι τρομακτικό!

Θερμή παράκληση να γίνει κάτι παρόμοιο αλλά με ετήσια συνδρομή σε ταχυφαγία! Είμαστε και εμείς που πεινάμε! Συνέχεια!

funny-gifs-workout

Καταλαβαίνω όμως ότι παρόλο μέχρι τώρα μόνο που ακούγες την λέξη γυμναστική λαχάνιαζες, σου δημιουργήθηκε η ανάγκη να γυμναστείς και να έχεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Υπάρχουν όμως και τρόποι να το κάνεις αυτό, και πιο φτηνά!

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ! Το ξέρω μπορεί να μην πατάς συχνά στην σχολή και να μην ξέρεις καν ότι η σχολή σου σου παρέχει κάτι τέτοιο. Και όμως, υπάρχουν!

Γιατί να τα σνομπάρεις; Τι λιγότερο έχουν; Τίποτα! Άσε που θα γνωρίσεις και πολλούς συμφοιτητές σου έτσι!
“Και πως γίνεται αυτή η άσκηση; Την κάνω καλά; Αχ πιάστηκα! Θα μου κάνεις μασάζ;”. Να το το ειδύλλιο. Δεν θέλει πολύ.
Και τα αγόρια θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τα τεράστια (λέμε τώρα) μπράτσα τους στις συμφοιτήτριες του! Πάρε και ύφος γόη, ρούφηξε και λίγο κοιλιά και την έριξες!

at-the-gym-and-the-guy-next-to-me-is-lifting-more-than-me-Terry-Crews-Balls-of-Fury
Με αυτό το τρόπο θα έχεις και ένα κίνητρο να μπεις και σε κανά μάθημα! Αφού θα πηγαίνεις που θα πηγαίνεις στην σχολή για την γυμναστική, θα παρακολουθείς και τίποτα. Ένας τρόπος εκγύμνασης και γνωριμιών είναι στην διάθεση σου! Και θα βλέπεις άτομα της ηλικίας σου, όχι ντούκια 50άρηδες που σου κάνουν τους γόηδες!

Πανεπιστήμια που διαθέτουν γυμναστήρια ή/και χώρους για ενασχόληση με διάφορα αθλήματα είναι τα εξής: το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο Κρήτης (και στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, το Τ.Ε.Ι Αθήνας, το Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας, το Τ.Ε.Ι Ηπείρου, το Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, το Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων, το Τ.Ε.Ι Καβάλας, το Τ.Ε.Ι Κρήτης, το Τ.Ε.Ι Καλαμάτας, το Τ.Ε.Ι Λαμίας, το Τ.Ε.Ι Λάρισας, το Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου, το Τ.Ε.Ι Πάτρας, το Τ.Ε.Ι Σερρών, το Τ.Ε.Ι Χαλκίδας και το Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ.
Πάμε να γίνουμε κορμάρες, λοιπόν! Ε;

Μα φυσικά!

pitch-perfect

 

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

-1
-1 points

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Μην πας Yava, πήγαινε γυμναστήριο στη σχολή σου τζάμπα!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format