3+1 “souvenir” που έφερες από τις διακοπές σου


Οι διακοπές, όπως ΌΛΟΙ έχουμε καταλάβει, τελείωσαν και όπως κάθε τέλος σου αφήνει ένα περίεργο συναίσθημα που σε καθένα μας είναι διαφορετικό. Ένα όμως είναι το κοινό σε όλους : ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. Έτσι τα ζεστά μεσημέρια που κάθεσαι στο γραφείο σου και υποτίθεται πως διαβάζεις κάθεσαι και αναπολείς το καλοκαρί σου και σκέφτεσαι τι έφερες μαζί σου φέτος…

1) Καλοκαίρι χωρίς μαύρισμα γίνεται; Δεν γίνεται!

tumblr_inline_mwqo6rAdmr1r28euw

 

Από τα βασικά που έφερες μαζί σου είναι αναμφισβήτητα το μαύρισμα…Αχ! αυτό το μαύρισμα, όλοι το λατρεύσουν και για να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο πολύ είμαστε όλο το καλοκαίρι με ένα λάδι στο χέρι. Τι να κάνεις; Η ομορφιά θέλει θυσίες. Προσωπικά όμως, χωρίζω τους ανθρώπους σε κατηγορίες το καλοκαίρι ανάλογα με το μαύρισμά τους.
(Διάλεξε κατηγορία)
Για μένα λοιπόν υπάρχουν:
a) οι “BΑYWATCH” ή οι λεγόμενοι “Ρακετάκιδες” και δεν νομίζω να χρειάζεται επεξήγηση αφού το γεγονός ότι παίζουν ρακέτες όλο το καλοκαίρι τα λέει όλα.
b)οι “Προσπαθώ! εντάξει;” Που δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά και μετά από κάποια στιγμή απλά το παρατάνε.
c) και οι “Δεν με νοιάζει”. Αυτοί δεν κάνουν τίποτα και απλά διά μαγείας γυρνάνε πιο μαυρισμένοι από όλους (Συγχαρητήρια! Τα καταφέρατε! Σας μισούμε!)

2)Ωπ! Η ζυγαριά χάλασε… ΜΑΜΑΑ;

im-not-that-fat-zack-galifanakis-gif

Άσε τη μαμά ήσυχη γιατί η ζυγαριά δεν χάλασε.Δεν θέλω να σε πληγώσω (ήδη πληγωμένο από την εξεταστική παιδί) αλλά πάχυνες! Και μην κάνεις τον ανήξερο γιατί εκείνα τα σουβλάκια πριν βγεις για ποτό, εκείνες οι πίτσες στο νησί, εκείνα τα γλυκάκια της γιαγιάς στο χωρίο, και γενικά τα φαγητά της γιαγιάς, αυτά όλα την κάνανε τη ζημιά…
Δεν πειράζει όμως γιατί τώρα έχουμε εξεταστική και είμαι σίγουρη πως έχεις σκεφτεί να ξεκικήσεις γυμναστήριο ( Η καλύτερη περίοδος, έτσι δεν είναι;)

tumblr_m8zaswTCtQ1rbbv06o1_500

 

 

3)+απειρο αιτήματα φιλίας…

tumblr_n4vkg9BHxa1sajhaho1_500

Δεν θα μπορούσα να το παραλείψω , αφού το καλοκαίρι γνωρίζουμε πολλά άτομα και φροντίζουμε να κρατάμε επαφή μαζί τους… Οι φίλοι σου, σου γνώρισαν φίλους τους που είχαν και άλλους φίλους και κάπως έτσι γίνατε μια παρέα 20 ατόμων οπότε +20 στο facebook κ.ο.κ.
Βέβαια εκτός από τους φίλους υπάρχει και η άλλη όψη. Και μιλώ σε σένα φίλε φοιτητή που είδες εκείνο το όμορφο κοριτσάκι με το σορτσάκι στο μπαράκι ένα βραδάκι και πήγες της μίλησες γλυκά γλυκά ζητώντας της το facebook γιατί είσαι κοινωνικός και σου αρέσει να γνωρίζεις κόσμο. Και μιλώ σε σένα φίλη φοιτήτρια που είδες τον μπάρμαν στο νησί και περνούσες τυχαία από το μπαρ 500 φορές ανά δευτερόλεπτο ώσπου κρατήσατε επαφή τελικά…

3+1) Γεμάτα social media!!!

tumblr_n1b2c3Xl171st1te9o1_500

Τι εννοώ με αυτό; Είναι απλό. Το καλοκαίρι πάμε διακοπές. Σωστά; Σωστά! Το καλοκαίρι βγάζουμε ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες. Σωστά; Σωστά! Και επειδή νοιαζόμαστε να πληροφορούμε τους fans μας για το τι κάνουμε τα ανεβάζουμε όλα στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι έχουμε ένα instagram με +300 φωτογραφίες, ένα twitter με +2000 twitts και ένα facebook με +200 check in, +300 φωτογραφίες(κοινοποίηση από το instagram εννοείται) και + 100 τραγούδια που τα ακούγαμε παντού.
Αφού τα αγαπάμε τα social media!!!

 

Αυτά λοιπόν και άλλα τόσα συζητάω με τα βιβλία μου όταν κάθομαι να διαβάσω… Είναι καλοί ακροατές πάντως..!
Καλή συνέχεια στην εξεταστική να έχουμε και μέχρι το επόμενο άρθρο ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!

That’s all folks!
Γράφει: Ερβίσα Μπέιντο…


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

3+1 “souvenir” που έφερες από τις διακοπές σου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format