6 εκνευριστικά πράγματα που δεν θέλουμε να δούμε στις παραλίες!


Ωραίες οι καλοκαιρινές διακοπές και τα μπάνια στην θάλασσα! Πάντα όμως υπάρχει ένα αλλά! Πάντα υπάρχει κάτι που σε κάνει να λες ¨Γιατί να το ζω εγώ αυτό τώρα; Που έφταιξα;”. Ε η απάντηση είναι πολύ απλή! Έτσι για να μας την σπάσει! Εντάξει δεν θα χαλάσουμε και τις διακοπές μας για αυτό αλλά απλά σου δημιουργεί έναν στιγμιαίο εκνευρισμό ή μία απορία για τον κόσμο στον οποίο ζούμε!
1 “Τσιπούρες” τηγανιτές!
Φυσικά δεν εννοώ τα νόστιμα ψαράκια αλλά αυτούς που τα μιμούνται! Πάνε κάνουν μία βουτίτσα και όλη την υπόλοιπη ώρα αλείφονται με λάδια και κάθονται και τηγανίζονται ώρες! Το ενοχλητικό σε αυτό πιο είναι? Γιατί να γυαλίζεις εσύ περισσότερο από τον ήλιο, ε; Χρειαζόμαστε γυαλιά για να σε κοιτάξουμε! Καλά και εννοείται μπαίνει απαγορευτικό… “ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ”.

A4SCMC
2 Λίγο ακόμα και θα κάνει μπαμ!
Αγαπητέ σφίχτη! Το καταλάβαμε ότι όλο το χειμώνα σου τον έβγαλες στο γυμναστήριο και εμείς στην κουζίνα αλλά δεν μας νοιάζει! Άμα κρατούσες κανά παγωτό ίσως να ανέβαινες στα μάτια μας! Προς το παρόν τον χαρακτηρισμό της ντουλάπας δεν μπορείς να τον αποφύγεις! Και αυτός φυσικά ανήκει και στην παραπάνω κατηγορία “Τσιπούρας”! Οι τίτλοι έρχονται και πάνε! Έπαθλο; Μία τρόμπα για όταν ξεφουσκώνει!

pumping_iron

3 Εμ κάτι ξέχασες να φορέσεις?
Και εκεί που κάθεσαι αραχτός στην παραλία, βλέπεις κοπέλες χωρίς το πάνω μέρος του μαγιού τους! ΓΙΑΤΙ; Γιατί πρέπει να αντικρίζουμε αυτό το θέαμα; Υπάρχουν ωραιότατες παραλίες γυμνιστών άμα θέλουν! Ποιος τους είπε ότι είναι τόσο ωραία για να τα βλέπουμε δημοσίως! Και ωραία να ήταν, ασ’το στην φαντασία μας! Οχου!

tumblr_mkz8xrjGTv1s2yegdo1_400

4 Μμμ ωραίο μαγιώ! Το υπόλοιπο που είναι;
Ένα στάδιο πριν την ανυπαρξία της κατηγορίας 3, είναι η ελάχιστη ύπαρξη! Εγώ έχω μυωπία ή απλά το μαγιώ σου ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! Δεν εξηγείται αλλίως! Η νεολαία σήμερα έχει ξεφύγει (πόσο γιαγιά ακούστηκα;).

tumblr_mxutuwptNm1sqn4wyo1_400

5 Αχου βρωμίτσες!
Ποιος θέλει να κάνει μπάνιο δίπλα σε τσιγάρα, μπανανόφλουδες και μπουκάλια; ΚΑΝΕΝΑΣ! Και αφού σε κανένα δεν αρέσει αυτό, μην τα πετάτε! Παραλία είναι όχι χωματερή!

giphyoujbhkhn

6 Η παραλία όλη δική σου! ΟΧΙ!
Η παραλία; Σαν το σπίτι του! Εκτός του ότι φέρνει όλη την περιουσία του στην παραλία λες και κάνει μετακόμιση, μας πιάνει και όλο το χώρο! Και όλο αυτό για 2 ώρες που θα κάτσει! Ε όχι δηλαδή να είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον για χάρη της αναποφασιστικότητάς σου! Πάρε τέλος πάντων μόνο ότι χρειάζεσαι! Μία πετσέτα και ένα αντηλιακό είναι αρκετά!

51

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 5 καλοκαιρινοί τύποι φοιτητών!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

6 εκνευριστικά πράγματα που δεν θέλουμε να δούμε στις παραλίες!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format