Μια ανάσα ξεκούρασης από την καθημερινότητα…


Σχολή, δουλειά, σπίτι και πολλές υποχρεώσεις συνοδεύουν το καθημερινό πρόγραμμά σου. Κάθε βράδυ επιστρέφεις γεμάτος ανακούφιση που κατάφερες να διαβείς το κατώφλι του σπιτιού σου και το κρεβάτι σου σε περιμένει με ανυπομονησία αλλά παράλληλα το μυαλό σου βρίσκεται ακόμα στα καθήκοντά σου και στη λίστα όσων εκκρεμούν για την αυριανή ημέρα.

Μετά από μια κουραστική και γεμάτη άγχος ημέρα αυτό που σίγουρα θα σε ξεκουράσει είναι χαλαρωτικό μπάνιο. Γέμισε τη μπανιέρα σου με νερό και αρωματικά έλαια, βυθίσου μέσα , κλείσε τα μάτια σου και άσε τις μυρωδιές να σε ταξιδέψουν. Μιας που αναφερόμαστε σε μυρωδιές, ένα καλό δείπνο θα σε χορτάσει κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά, ειδικά αν γίνει με συνοδεία φίλων σε κάποιο σπίτι ή και σε κάποιο μαγαζί.

bath

Οι φίλοι είναι η λέξη κλειδί. Αυτοί είναι που σε χαλαρώνουν και σε ξεκουράζουν πάντα αλλά και σε βοηθούν στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να διανύεις. Τηλεφώνησέ τους, κανόνισε μέρος και ώρα και βγες μαζί τους να συζητήσετε για τα πάντα εκτός από τα πράγματα που σε αγχώνουν φυσικά. Είχες κουραστική μέρα και δεν θες να βγεις έξω, αλλά αυτή η βόλτα σίγουρα θα σε ξεκουράσει.

friends

Για τους πιο αθλητικούς τύπους υπάρχει η λύση της γυμναστικής. Μπορεί να νιώθεις ότι η γυμναστική θα σε κουράσει χειρότερα αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας τρόπος να διοχετεύσεις την ενέργειά σου και να ξεσπάσεις τα νεύρα σου και το άγχος σου με τον πιο θεμιτό και υγιεινό τρόπο.

workout

Για το τέλος βρίσκεται η “σιγουριά” της ξεκούρασης και της χαλάρωσης. Μουσική και ύπνος! Βάλε στα ακουστικά sleepσου τα αγαπημένα σου κομμάτια, όχι αυτά που χορεύεις στα κλαμπ τα άλλα, ξάπλωσε στο κρεβάτι σου και θα δεις ότι η μέρα σου θα τελειώσει με έναν από τους πιο όμορφους τρόπους!

Ό,τι και να επιλέξεις θυμήσου πως εσύ κατακτάς το αύριο και όχι αυτό εσένα. Οπότε πάρε μια βαθιά αναπνοή , χαλάρωσε και όλα θα κυλήσουν ομαλά!

Γράφει η Φωτεινή Αθηνέλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Μια ανάσα ξεκούρασης από την καθημερινότητα…

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format