Διαγωνισμός Mystudentpass.gr


Το Mystudentpass.gr δίνει την δυνατότητα σε 3 τυχερούς αναγνώστες να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με θέμα: Εκπαίδευση σε πρόγραμμα Μισθοδοσίας 

To Thinking (C)up σε συνεργασία με την Data Communication ξεκινάνε μια σειρά εκπαιδεύσεων- σεμιναρίων σε προγράμματα μισθοδοσίας και βιβλίων Β&Γ κατηγορίας. Τα σεμινάρια αφορούν πολύ περιορισμένο αριθμό ατόμων, έως 20 άτομα και απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές λογιστικής 3ου έτους και άνω. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή.Στους συμμετέχοντες θα δοθεί demo εγκατάστασης και εκπαιδευτικό υλικό.

Το πρώτο σεμινάριο είναι στις 29/05, στις 12:00-16:00 Πατησίων 99. Το πρώτο σεμινάριο αφορά εκπαίδευση στο πρόγραμμα Premium HRM. Το Premium HRM αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που επιθυμούν ένα, σύγχρονης τεχνολογίας, πληροφοριακό σύστημα για να εξασφαλίσουν την άριστη οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας.

Το Premium HRM – Μισθοδοσία έχει σχεδιαστεί με βάση την πολυετή εμπειρία της Data Communication σε προγράμματα μισθοδοσίας. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, ανεξάρτητα από το αντικείμενό τους και το είδος των εργασιακών σχέσεων, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση της ελληνικής αγοράς και διακρίνεται για τη δυνατότητα κάλυψης κάθε επιχειρησιακής ιδιαιτερότητας.

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μέχρι 28/5/2015!!!

 

Όροι συμμετοχής:

Like στην σελίδα μας στο Facebook (ΕΔΩ)

Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής (ΕΔΩ)


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Διαγωνισμός Mystudentpass.gr

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format