Θεατρική Πα.Πει.:Ανδρείκελα


Η θεατρική ομάδα Πανεπιστημίου Πειραιά ξεκινάει τη δράση της περίπου το 1994 και το 2005 αποκτά νέα σύσταση. Από την έναρξη της μέχρι το 2014 έχει ανεβάσει είκοσι τέσσερα έργα. Αποτελεί μια διαδικασία μέσα απ’ την οποία ο καθένας μας μπορεί να αισθανθεί δημιουργικός και το «εγώ» μετατρέπεται σε «εμείς».

Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας:
http://theatriki.unipi.gr/

– Εργο:  Ανδρείκελα

Σκηνοθεσία: Αποστόλης Ψαρρός

Βοηθός σκηνοθέτη: Νικολέττα Παναγιώτου

– Περιγραφή:  Η Μοίρα έχει δυο τυφλά χέρια και μ’αυτά διαλέγει τις ανθρώπινες μαριονέττες της δίνοντας τους υπόσταση για όσο χρόνο εκείνη θέλει , ώστε να μπορέσουν κι αυτές να διηγηθούν ιστορίες δικές τους, των αδερφών Γκριμ, του Χόρχε Μπουκάι, λαικούς μύθους και παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο. Τραγούδια και ποιήματα μοναχικά. Σαν την ύπαρξή τους…

“Συνταρακτικό να βλέπεις τον ηθοποιό να σέρνει την ψυχή του σε ανύπαρκτη οδύνη και να στραγγίζει την ύπαρξή του μόνο και μόνο για να ζωντανέψει μια στιγμή φαντασίας,ένα όνειρο πάθους. Μια άδεια ιδέα. Και για χάρη της να φεύγει το αίμα από το πρόσωπό του, να το βρέχουν δάκρυα. Το σώμα του να τρέμει κι η φωνή του να ραγίζει, για να χωρέσουν μέσα της τα λόγια που θα πει. Κι όλα αυτά γιατί;”


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Θεατρική Πα.Πει.:Ανδρείκελα

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format