Η καλύτερη μαμά του κόσμου…!


Αχ γλυκές μανούλες!!! Κάποτε στην γιορτή της μητέρας ξυπνούσαμε νωρίς νωρίς το πρωί για να τους αφήσουμε κοντά τους την καρτούλα που τους είχαμε ζωγραφίσει με τα λουλουδάκια που είχαμε μαζέψει για εκείνες και μετά πηγαίναμε και κρυβόμασταν μέχρι να ακούσουμε “Α τι ωραία κάρτα… ποιος το έκανε αυτό;” και τρέχαμε και λέγαμε “Εγώ εγώ εγώ εγώ είμαι ο καλλιτέχνης”! Τώρα μετά από μερικά χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο. Συνήθως λέμε “Τι γιορτάζεις; Α μπράβο! ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΩΡΑ;”.

Μπορεί να τσακώνεστε! Μπορεί να σε τρελαίνει με την γκρίνια και να περιμένεις πως και πως την στιγμή που θα φύγεις από το σπίτι! Μπορεί να κάνεις πως δεν την ακούς γιατί δεν θέλεις απλά να μιλήσεις! Μπορεί να μπουκάρει στο δωμάτιο σου, ενώ είσαι με παρέα και να πιάνει κούβεντα και να θέλεις να την σκοτώσεις και να της κάνεις νοήματα να φύγει (οοοομμμμ…μη νευριάζεις…οοοομμμμ…). Μπορεί να σε κουράζει με την υπερπροστατευτικότητά της και με το περίεργο κόλλημα που έχουν όλες, όταν λέμε όλες, ΌΛΕΣ οι μαμάδες με τις ζακέτες όλους τους μήνες του χρόνου! Αλλά να ξέρεις ότι η μαμά σου θα είναι πάντα εκεί για σένα και γι’αυτό σε παίρνει τηλέφωνο συνέχεια, για να στο υπενθυμίζει!

2014-06-26-girlfriendclingycrazytexting

 

Ένταξει όλοι είμαστε λίγο μαμάκηδες! Είμαστε άρρωστοι; Πείναμε; Διψάμε; Πονάμε; Γελάμε; Απλά βαριόμαστε και θέλουμε να σπάσουμε τα νεύρα κάποιου; Μία είναι η λέξη που ακούγεται συνέχεια μέσα στο σπίτι “ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑ”.

family-guy-mom

Δεν παραδεχόμαστε ποτέ όμως ότι την έχουμε ανάγκη και λέμε ότι και μόνοι μας να μέναμε μια χαρά θα τα καταφέρναμε!

Έλα που όταν έρχεται εκείνη η στιγμή καταλαβαίνεις την αξία της! Με το φαγάκι της, τα καθαρά και σιδερωμένα ρουχαλάκια της, το πεντακάθαρο σπιτάκι της! Όλα τέλεια! Και δεν θα σε φροντίσει άλλος καλύτερα απο κείνη! Εκείνη ξέρει πως να σε κάνει καλά!

giphybfbgtjy

Όταν μένεις μόνος, και γυρνάς για λίγες μέρες στους γονείς σου, η μουρμούρα της “ Και εγώ που σας φροντίζω και δεν με βοηθάει κανείς…και τι; Δούλα σας είμαι; Εσείς να λερώνετε και εγώ να τρέχω πίσω σας συνέχεια; Δεν με βοηθάει κανείς σε αυτό το σπίτι. Όταν θα φύγω, τότε θα καταλάβετε την αξία μου και μπλα μπλα μπλα…” (μέχρι τόσο έχω ακούσει, μετά την βάζω στο mute) σου φαίνεται σαν ένα κελάηδισμα, δεν σε πειράζει γιατί ξέρεις ότι θα ξαναφύγεις οπότε δεν υπάρχει λόγος να νευριάσεις!

tumblr_lrq5lawWAV1qemtv3o1_500_large

Σε όποια φάση και να βρίσκεσαι πάντως, η γιορτή της μητέρας είναι μία ωραία ευκαιρία να της κάνεις ένα δώρο έστω και μικρό! Ένα λουλούδι, μία κάρτα, ένα δωράκι ή ακόμα και να της μαγειρέψεις κάτι, αρκεί βέβαια να μην κάψεις το φαί και της κάνεις την κουζίνα σαν να πέρασε κυκλώνας, γιατί θα έχει αντίθετα αποτελέσματα…και δεν το θες! Και όχι δεν θα κερδίσεις διπλάσια μερίδα, ούτε περισσότερο χαρτζιλίκι με αυτό! Αλλά θα την κάνεις να χαμογελάσει (και ίσως να μην γκρινιάξει για μία ολόκληρη μέρα)!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Η καλύτερη μαμά του κόσμου…!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format