Σκληρός συναγωνισμός στo BUSINESS TALENTS 2015INESS TALENTS 2015


Εικονικές Εταιρίες -Ομάδες από όλα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, συναγωνίζονται σκληρά στην κατάταξη του καινοτόμου Φοιτητικού Διαγωνισμού με Προσομοιωτή, BUSINESS TALENTS 2015

Ο πρωτοποριακός Διαγωνισμός με Προσομοιωτή BUSINESS TALENTS 2015 είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς  με  την  ολοκλήρωση  του  5ου  ‘Εταιρικού  Έτους’  του  2ου  Γύρου,  βρίσκεται  στη μέση  της διαδρομής του και ο συναγωνισμός γίνεται όλο και πιο έντονος.

Οι 2.124 φοιτητές σε 593 ομάδες-εταιρίες που ξεκίνησαν στο Διαγωνισμό από όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και από Ιδιωτικά Κολλέγια και ΙΕΚ απ’ όλη την Ελλάδα, συνεχίζουν να διοικούν με αποτελεσματικότητα τις εικονικές τους επιχειρήσεις, έχοντας ήδη καταθέσει online 5 Επιχειρηματικά Σχέδια που αντιστοιχούν σε 5 εικονικά ‘εταιρικά Έτη’, ενώ πρόκειται να καταρτίσουν ακόμη 4 Σχέδια μέχρι την ολοκλήρωση και της Ημιτελική φάσης, η κατάταξη της οποίας και θα καθορίσει την πρόκριση των 75 επικρατέστερων εταιριών (ως προς την κερδοφορία) στον Τελικό!

Ομάδες – ‘εταιρίες’ από κορυφαία Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, διεκδικούν μια καλή θέση στη γενική κατάταξη, ενώ μέχρι στιγμής καταγράφονται στην πρώτη 15άδα: το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς και οι Σχολές Διοίκησης και Οικονομίας των ΤΕΙ Πάτρας, Καβάλας και Πειραιά.

Η αναμέτρηση αναμένεται συναρπαστική, καθώς σε κάθε Γύρο του Διαγωνισμού μπορούν εύκολα να γίνουν ανατροπές στην κερδοφορία και την κατάταξη των εταιριών – όπως ακριβώς συμβαίνει και στον κόσμο των επιχειρήσεων!

Ο διεθνής διαγωνισμός BUSINESS TALENTS, ο οποίος διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα – από τη BiC και την Praxis MMT – έχει σαν σκοπό να προσφέρει στους Φοιτητές τη μοναδική εμπειρία διοίκησης της εικονικής τους εταιρίας. Προσφέροντάς τους πρακτική άσκηση για να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη και να καλλιεργήσουν την Επιχειρηματικότητά τους, σε πραγματικές συνθήκες μιας αγοράς σε ανταγωνισμό, αναπτύσσει παράλληλα τις δεξιότητες τουςκαι τους δίνει εφόδια για το μέλλον.

Η χρήση του Επιχειρηματικού Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT*, παρέχεται στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, δωρεάν και είναι από τα πλέον εξελιγμένα λογισμικά του είδους, στην παγκόσμια αγορά.

H BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε. στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για την παροχή απλών, καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων για όλους, υποστηρίζει και επιβραβεύει καινοτόμες ενέργειες που κάνουν προσιτή τη γνώση και ανάπτυξη των νέων ανθρώπων, όπως το BUSINESS TALENTS 2015

Οι ομάδες που θα φτάσουν στον Μεγάλο Τελικό του ΒΤ ( στις 30 Μαΐου στο ΜΕΤΣ) , επιπλέον της μοναδικής εμπειρίας, θα διεκδικήσουν χρηματικά Βραβεία, Υποτροφίες, ενώ όλοιθα λάβουν Δίπλωμα.

Αναλυτικότερη ενημέρωση στο site : www.businesstalents.com

LIKE στο BUSINESS TALENTS στο Facebook:www.facebook.com/BusinessTalentsGR

Δες video από τον περσινό συναρπαστικό τελικό : 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Σκληρός συναγωνισμός στo BUSINESS TALENTS 2015INESS TALENTS 2015

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format