Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας


Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας για φοιτητές και νέους από το Impact Hub Αthens

Έχεις μια ιδέα που θέλεις να την μετατρέψεις σε επιχειρηματική πρωτοβουλία;
Το Social Impact Award είναι το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας για φοιτητές και νέους στην Ελλάδα που στόχο έχει να βοηθήσει τις καλύτερες ιδέες να γίνουν πραγματικότητα.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου με μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων και θα συνεχίσει στο επόμενο στάδιο με το διαγωνισμό Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
Οι τρεις νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν 3000 Ευρώ ως seed funding, 6 μήνη συνδρομή στο Impact Hub Athens, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να εξελίξουν την ιδέα τους , ενώ ταυτόχρονα θα συμμετέχουν στα 2 Ευρωπαϊκά συνέδρια του SIA τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο. Τέλος, οι ομάδες θα αποκτήσουν πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο του Impact Hub , το οποίο αποτελούν 10.000 επιχειρηματίες από 60 διαφορετικές πόλεις στον κόσμο.
Μην χάσεις την ευκαιρία να συμμετέχεις στο πρώτο πρόγραμμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, να διαγωνιστείς, να λάβεις ανατροφοδότηση από ειδικούς στο χώρο του κοινωνικού επιχειρείν και να διεκδικήσεις τον τίτλο του νικητή.
Μπες στο http://socialimpactaward.gr/apply/ και κατάθεσε το επιχειρηματικό σου πλάνο μέχρι 21 Απριλίου.
Τo Social Impact Award είναι ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιmpact Hub Athens που πραγματοποιείται σε 10 ευρωπαϊκές πόλεις και έχει σαν στόχο να διαδώσει την κοινωνική επιχειρηματικότητα στους νέους, μέσα από δωρεάν εκπαιδευτικά εργαστήρια, συμβουλευτική υποστήριξη των ομάδων και το διαγωνισμό της κοινωνικής- νεανικής επιχειρηματικότητας.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format