Υπήρχε ζωή πριν το Internet;


Όπως καταλαβαίνετε η ερώτηση ήταν ρητορική μιας και η απάντηση είναι φυσικά ναι! Προσωπικά νομίζω πως είμαστε πολύ τυχερoί που γνωρίσαμε την εποχή όπου κολλάγαμε τα κινητά μεταξύ τους  όταν στέλναμε κάτι με Bluetooth γιατί νομίζαμε πως αν  τα απομακρύναμε θα χανόταν η σύνδεση (ή μόνο εγώ  το έκανα αυτό;;; ), καθώς επίσης και τη αρχή της νέας εποχής.

Όλοι φυσικά ξέρουμε πόσο έχει αλλάξει η ζωή μας από τότε ωστόσο νομίζω πως έχουμε ξεχάσει τι κάναμε πριν από αυτό.Γι’αυτό είμαι εγώ εδώ για να βάλω όλες τις αναμνήσεις σας σε μια σειρά.

Ας ξεινήσουμε από το παιχνίδι (εννοείται), αυτό το οποίο έχει αλλάξει πιο πολύ απ’ολα είναι φυσικά ο τρόπος που παίζαμε.Ναι! οι ατελείωτες ώρες στο παρκάκι της γειτονιάς όπου γινόταν πεδίο μάχης, μεγάλη πόλη για κλέφτες και αστυνόμους και άλλα πολλά ,ανάλογα με τη περίσταση.Επίσης τα αξέχαστα καλοκαίρια μετά τη παραλία που μαζευόμασταν όλοι με τα ποδήλατα και κάναμε βόλτες.Αχ αυτές οι αξέχαστες βόλτες!Πόσο τις νοσταλγώ όταν είμαι σπίτι και δουλεύω ή διαβάζω.Εϊναι τόσο έντονα χαραγμένες στο μυαλό μου που ώρες ώρες σκέφτομαι πως θα ήθελα να γυρίσω το χρόνο πίσω για να τα τις ξαναζήσω.

Παλαιότερα σε αντίθεση με σήμερα, για να κανονισείς κάτι με τους φίλους σου θα έπρεπε να σκεφτείς ότι θα χαλάσεις 2, το πολύ μηνύματα ,ένα για να πείς την ιδέα σου και ένα για να απαντήσεις στη πιθανή ερώτηση του φίλου σου.Έπειτα ο άλλος ακολουθούσε την ίδια διαδικασία για να το πει στον τρίτο της παρέας κοκ. Έτσι ακόμα και αυτή η δυσκολία μας άρεσε πολύ αφού ξέραμε πως για να μας στείλει κάποιος ένα απλό  «Τι κάνεις;» σημαιναμε πολλά για αυτόν, και αυτό ήταν ακόμα καλύτερο όταν το άτομο που μας έστελνε μας ενδιέφερε σε προσωπικό επίπεδο (if you know what I mean)

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου αναγνώστες.Περιμένω τα  μηνύματά σας με τις δικές σας εμπειρίες από τότε που είμασταν μικρά  στο ervisabeido@mystudentpass.gr

That’s all folks!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Υπήρχε ζωή πριν το Internet;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format