Ο καημός του φοιτητή: Δεν πέτυχες τον πρώτο στόχο; Ε, και τι έγινε;!


Πολλοί φοιτητές από εμάς, όταν φτιάχνουμε το μηχανογραφικό μας έχουμε στο μυαλό μας μια συγκεκριμένη περιοχή στην οποία θα θέλαμε να περάσουμε τα φοιτητικά μας χρόνια. Αυτά τα τέσσερα χρόνια είναι απο τα πιο όμορφα της ζωής μας και τα οποία πάντα θα νοσταλγούμε, όταν έχουν πάρει τον δρόμο τους οι ζωές μας.

Βέβαια πολλές φορές τυχαίνει να μην πετύχουμε την πρώτη μας επιλογή και την περιοχή στην οποία θα θέλαμε να ζήσουμε και να σπουδάσουμε. Είναι δύσκολο πολλές φορές και πολλοί απο εμάς δεν απολαμβάνουμε αυτά τα χρόνια. Είναι πραγματικά κρίμα να μην απολαύσουμε, το τώρα εξαιτίας μιας πόλης, την οποία την έχουμε θεοποιήση στο νού μας, που μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι το παν.

tumblr_m24hm8xpc11qemcfvo1_500

Όταν θα συμβεί αυτό και δεν έχουμε άλλη επιλογή καλό είναι να ζυγίζουμε τα υπέρ και τα κατά που μας προσφέρει το συγκεκριμένο μέρος στο οποίο ζούμε και να να δούμε τις αισιόδοξες πλευρές που προσφέρει. Εξάλλου είμαστε πολλοί μικροί σε ηλικία, που υπάρχουν άπειρες λύσεις σε αυτό το πρόβλημα. Μπορείς να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου, σε τέσσερα χρόνια και να πας και να ψάξεις για σπίτι και δουλεία στο μέρος που θα ήθελες να είσαι φοιτητής.

Υπάρχει και η άλλη λύση που θα μπορούσες να δώσεις κατακτήριες εξετάσεις και να φοιτήσεις σε αυτήν την περιοχή. Την ζωή θα πρέπει να την κοιτάμε αισιόδοξα, όπως και να έχει. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία.

Γράφει: Χρύσα Μποφίλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Ο καημός του φοιτητή: Δεν πέτυχες τον πρώτο στόχο; Ε, και τι έγινε;!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format