Θες να γυμναστείς χωρίς κόστος; Σου βρήκαμε την λύση!


Η στιγμή της αλήθειας έρχεται! Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα παχάκια είναι έτοιμα να αποκαλυφθούν; Ακόμα προλαβαίνεις να κάνεις κάτι για αυτό. Μην βαριέσαι λοιπόν, και μην βρίσκεις φθηνές δικαιολογίες όπως ότι δεν έχεις χρήματα. Χρειάζονται ελάχιστα έως και καθόλου χρήματα για να κάνεις γυμναστική, αρκεί να έχεις όρεξη και λίγη φαντασία.

  • Σπίτι μου, σπιτάκι μου
    Δεν χρειάζεται καν να βγάλεις τις πυτζάμες! Βάλε μουσική και κάνε μόνος σου ασκήσεις που ήδη ξέρεις, κοιλιακούς, push-ups, γέφυρα, καθίσματα, τρέξιμο γύρω από το τραπεζάκι του σαλονιού και άμα έχεις χρόνο και όρεξη ρίξε και έναν χορό ,δεν είναι κακό, κανείς δεν σε βλέπει άλλωστε. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις αντικείμενα του σπιτιού για όργανα! Όπως για παράδειγμα τα κρυστάλλινα βάζα της μαμάς! Αλλά καλύτερα όχι, να γυμναστείτε θέλουμε, όχι να μείνετε άστεγοι!

gdsvdvdg

  • Γύρισε στην φύση
    Όσο βαρετό και αν σου φαίνεται, δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από το τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείς να πας σε πάρκα, σε γήπεδα, και αν έχεις και θάλασσα κοντά, ακόμα καλύτερα, γιατί μπορείς να κάνεις και μία βουτιά άμα σου ‘ρθει. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε πως εκτός από τρέξιμο μπορείς να κάνεις και ποδήλατο.

200.gifcsc

 

  • Μην ξεχνάς τις παροχές του Δήμου σου
    Κάθε Δήμος προσφέρει δωρεάν ή με ελάχιστη συνδρομή προγράμματα και χώρους για εκγύμναση, αντάξιους των ιδιωτικών γυμναστηρίων. Ανοιχτά και κλειστά γήπεδα, γυμναστήρια, κολυμβητήρια, προγράμματα χορού και άλλα πολλά μπορείς να βρεις στις παροχές του Δήμου σου. Ακόμα και υπαίθρια γυμναστήρια υπάρχουν σε πολλές περιοχές, στα οποία μπορείς να κάνεις πολύ καλή δουλειά. Γιατί όχι;

200.gifmklmk

  • Γυμναστική στη Σχολή
    Στις περισσότερες σχολές προσφέρονται διάφορα προγράμματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση. Σε πολλές υπάρχει ακόμα και Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Κανόνισε με τους φίλους σου από την Σχολή, και δεν θα καταλάβεις καν πόσο γρήγορα θα περάσει ο χρόνος. Άσε που το πιθανότερο να «κάνεις κοιλιακούς από τα γέλια», οπότε ακόμα καλύτερα.

200.gifdfgldmfkd

 

Με λίγα λόγια, γίνε κορμάρα χωρίς δεκάρα!!!

Δείτε επίσης : 4+1 τρόποι για να γυμναστείς μέχρι να πας στη σχολή σου!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Θες να γυμναστείς χωρίς κόστος; Σου βρήκαμε την λύση!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format