Get Involved !


Η «Get Involved» είναι μία εθελοντική μη κερδοσκοπική ομάδα με σκοπό να ενισχύσει την κοινωνική αλληλεγγύη και να επικαιροποιήσει την έννοια του σεβασμού.Η Get Involved ιδρύθηκε το 2010 υπό την επίβλεψη της κυρίας Ε. Νικάνδρου μέσω του μαθήματος «Συμπεριφορά Οργανώσεων». Δημιουργήθηκε μία οργανωτική επιτροπή η οποία συντόνισε τις δράσεις που έλαβαν χώρα εκείνο το ακαδημαϊκό έτος και στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ:

Ο σεβασμός:

Μία από τις βασικότερες αξίες της ομάδας, αν όχι η βασικότερη, είναι ο σεβασμός. Συγκεκριμένα, ο σεβασμός στην ατομικότητα του καθενός,στη γνώμη του και στην προσφορά του στην ομάδα. Θεωρώντας οι ίδιοι ότι η ομάδα αυτή είναι μία αλυσίδα,τα μέλη της είναι οι κρίκοι. Κάθε κρίκος είναι μοναδικός και με τη διαφορετικότητά του, συνεισφέρει στη διαμόρφωση της συνολικής εικόνας της Get Involved. Επομένως, η Get Involved είναι οι απόψεις, οι εμπειρίες και οι ιδέες του κάθε μέλους της ξεχωριστά αλλά και του συνόλου των μελών της.

Το ενδιαφέρον και η βοήθεια:

Λειτουργώντας ως οικογένεια στηρίζουν και στηρίζονται. Όταν καταλάβουν ότι κάποιο από τα μέλη της ομάδας χρειάζεται βοήθεια ,του την παρέχουν ενώ παράλληλα όταν κάποιο μέλος της ομάδας χρειαστεί βοήθεια, δε διστάζει να τη ζητήσει.Τη νοοτροπία αυτή την έχουν όχι μόνο εντός της ομάδας μας αλλά και συνολικά.

Η ειλικρίνεια:

Κάθε μέλος εκφράζεται ελεύθερα, λέγοντας την ειλικρινή του άποψη χωρίς να φοβάται ότι θα επικριθεί αλλά μόνο ότι θα «κερδίσει» από την εποικοδομητική συζήτηση που θα ακολουθήσει. Βασική ιδέα τους είναι  ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη γνώμη αλλά όχι στην «κακή» κριτική.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format