5 λόγοι που αργείς κάθε πρωί!


Φτάνεις πάντα αργοπορημένος στα ραντεβού σου; Δεν έχεις φτάσει ποτέ σε μάθημα της σχολής σου πριν τον καθηγητή σου; Κάθε πρωινό σου μοιάζει με αγώνα ταχύτητας; Μην ανησυχείς. Συμβαίνει σε όλους.

Ποιοι είναι οι λόγοι όμως που δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε ποτέ στην ώρα μας σε σχολή, δουλειά, συναντήσεις κτλ.; Κάθησα και σκέφτηκα και είδα ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη ρουτίνα στην πρωινή αργοπορία, την οποία και σου παραθέτω:

1. “Αν βάλω πιο νωρίς το ξυπνητήρι, τότε σίγουρα θα έχω χρόνο να ετοιμαστώ!”

Μια σκέψη που κάνεις κάθε βράδυ. Το πρωί παρόλα αυτά spamάρεις την “Αναβολή”, με αποτέλεσμα να σηκώνεσαι ακόμα πιο αργά από την ώρα που έπρεπε να σηκωθείς.

giphy

2. ” Ένα ντουζάκι 5 λεπτά θα κάνω και μετά έφυγααα…”

Το ζεστό νερό όμως αμέσως μετά από το πρωινό ξύπνημα είναι τοσο ωραίο που… τα 5 λεπτά γίνονται 10, τα 10 – 15, τα 15 – 20… and the show must go on…

shower

3. “Το ντύσιμο θα μου πάρει δευτερόλεπτα, σιγά τι θα φορέσω;”

Έλα μου ντε; Τι θα φορέσεις; Το μαύρο ή το άσπρο μπλουζάκι; Άραγε να κάνει κρύο έξω; Να πάρω ζακέτα; Κι αν πιο μετά βγάλει ήλιο και ζεσταθώ; Οι κάλτσες μου ταιριάζουν με το ντύσιμο; Αναπάντητα ερωτήματα που σου σκορπάνε χρόνο χωρίς να το καταλάβεις…

clothes

4. “Κάτσε να τσιμπήσω κάτι για πρωινό στα γρήγορα!”

Και κάπως έτσι βρίσκεσαι ανάμεσα σε μαρμαλάδες, βούτυρο, ψωμάκια, κρουασανάκια, δημητριακά, γάλα, καφέ και πορτοκαλάδες. Ένα τόσο γεμάτο πρωινό μόνο με φαγητό “στα γρήγορα” δεν μπορεί να συγκριθεί.

breakfast

5. “Αν φτάσει γρήγορα το λεωφορείο, μπορεί ακόμα να προλάβω να φτάσω στην ώρα μου…”

Και το λεωφορείο δεν ήρθε ΠΟΤΕ. Μπορώ να σε φανταστώ να ξεροσταλιάζεις στη στάση περιμένοντας έστω και ένα σημάδι από το μόνο μέσο που μπορεί να σε εξυπηρετήσει τη στιγμή εκείνη. Βλέπεις περαστικούς να πηγαίνουν στις δουλειές τους, κι όμως εσύ ακόμα εδώ.

 

stop

Αλλά δεν σε πειράζει. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι η καθημερινή σου αργοπορία και την έχεις συνηθίσει. Όχι μόνο εσύ, αλλά και οι φίλοι σου, ο καθηγητής σου, ο εργοδότης σου…

Γράφει : Έφη Γκαραβέλα


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

5 λόγοι που αργείς κάθε πρωί!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format