6+1φράσεις των καθηγητών που λατρεύουν οι φοιτητές!


Συνήθως, οι καθηγητές στη ζωή των φοιτητών έχουν συνδεθεί με συναισθήματα εκνευρισμού, αντιπάθειας, σύγχυσης και ξινίλας, θα τολμούσα να πω.

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που οι καθηγητές εκστομίζουν κάποιες φράσεις – κλειδιά, οι οποίες ακούγονται σαν τραγούδι στα αυτιά των φοιτητών και κάνουν και τον πιο αντιπαθητικό καθηγητή να φαντάζει, αν όχι σαν τον αγαπημένο σου, σίγουρα πιο συμπαθητικό.

Αναρωτιέσαι ποια είναι τα λόγια, τα οποία μπορούν να αλλάξουν την εικόνα των καθηγητών κατά 180⁰ τόσο εύκολα;

  1. “Είστε ελεύθεροι να τρώτε και να πίνετε κατά τη διάρκεια του μαθήματος” – Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια ελευθερία;
  2. “Αυτό το κεφάλαιο είναι εκτός ύλης.” – Πάλι καλά, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα το διαβάζαμε.
  3. “ Όταν τελειώσουμε τη σημερινή ύλη, είστε ελεύθεροι να φύγετε.” – Η μοναδική φορά που επικρατεί η απόλυτη ησυχία στο μάθημα.
  4. “Δεν χρειάζεται να κρατάτε σημειώσεις, θα σας δώσω εγώ στο τέλος του εξαμήνου.”– Και ποτέ κανείς δεν ξαναπάτησε σε δική του διάλεξη.
  5. “Η εργασία που θα σας ανατεθεί είναι ομαδική και μπορείτε να διαλέξετε εσείς τα μέλη της ομάδας σας.” – Εργασία με την παρέα μου; Χμ, ενδιαφέρον.
  6. “Θα υπάρξει μια εβδομάδα παράταση για την παράδοση της εργασίας σας.”  = Μια ακόμη εβδομάδα χωρίς να κάνουμε τίποτα, διότι η προθεσμία αργεί ακόμα.
  7. “Η τελική εξέταση θα είναι με ανοιχτό βιβλίο και σημειώσεις.” – Η φράση παγίδα, καθώς μπορεί να ακούγεται ιδανική, αλλά κρύβει τον κίνδυνο των πανδύσκολων θεμάτων.

 

Γράφει η Έφη Γκαραβέλα


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

6+1φράσεις των καθηγητών που λατρεύουν οι φοιτητές!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format