Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και φοιτητών στο ΕΚΠΑ


Συνεχίζεται η ένταση στο πανεπιστήμιο Αθηνών όπου το μεσημέρι της Δευτέρας ομάδες φοιτητών προσπαθούν να πλησιάσουν το κτίριο της πρυτανείας στην οδό Πανεπιστημίου, αλλά άνδρες των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί στην περιοχή τους εμποδίζουν.

Οι φοιτητές προσπάθησαν νωρίτερα να κάνουν «συμβολική» κατάληψη του κεντρικού κτιρίου στα Προπύλαια, διαμαρτυρόμενοι για την πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του Πανεπιστημίου.

Ωστόσο, με εντολή του πρύτανη του Ιδρύματος κλειδώθηκαν οι πόρτες και κανείς δεν μπήκε στο κτίριο. Οι φοιτητές αποχώρησαν και έδωσαν ραντεβού στον ίδιο χώρο για μια ώρα αργότερα. Η κινητοποίηση ωστόσο και πάλι υπήρξε άκαρπη, καθώς τους περίμεναν οι άνδρες των ΜΑΤ.

Ο νέος πρύτανης του Ιδρύματος κ. Θ. Φορτσάκης προσέλαβε το καλοκαίρι με διαγωνισμό μια ιδιωτική εταιρεία του Ιδρύματος, αλλά ξεκίνησε και αντίστοιχες διαδικασίες και για αντίστοιχη εταιρεία που θα αναλάβει το καθαρισμό του, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν με δεδομένες τις κινητοποιήσεις των διοικητικών του υπαλλήλων και την μείωση του προσωπικού του είχε βρεθεί στο έλεος σκουπιδιών και κάθε τύπου παράτυπης δραστηριότητας που λάμβανε χώρο στο χώρο της πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και φοιτητών στο ΕΚΠΑ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format