20ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 20ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φωτογραφίας, με τα εξής θέματα:
– Ασπρόμαυρες φωτογραφίες: Eλεύθερο (μέχρι 4 φωτογραφίες)
– Έγχρωμες φωτογραφίες: «ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ» (μέχρι 4 φωτογραφίες).
Ο κόσμος είναι διαφορετικός αν μπορέσεις και τον κοιτάξεις «κάπως αλλιώς». Εστιάστε σε αυτό που πιστεύετε πως δεν θα παρατηρούσαν οι άλλοι άνθρωποι.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε φωτογράφος ερασιτέχνης ή επαγγελματίας.
2. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει σε όσες κατηγορίες επιθυμεί, συμπληρώνοντας το Δελτίο Συμμετοχής.  Δε θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες που έχουν διακριθεί σε άλλον διαγωνισμό στην Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση θα ακυρώνεται η συμμετοχή του φωτογράφου στο διαγωνισμό. 3. Η προκήρυξη και το Δελτίο Συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΛΠΦ: www.lpflorinas.gr
4. Γίνονται δεκτές φωτογραφίες κάθε τεχνικής λήψης (αναλογική, ψηφιακή) αρκεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι φωτογραφικό.
5. Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να αποστείλει CD ή DVD (όχι τυπωμένες φωτογραφίες), στο οποίο θα περιέχονται οι φωτογραφίες (ψηφιακές ή σκαναρισμένες), σε μέγεθος 20×30 cm (ή 20×20 cm αν είναι τετράγωνες) στα 300 dpi σε μορφή jpg. Δημιουργήστε ένα φάκελο με το ΕΠΙΘΕΤΟ_ΟΝΟΜΑ σας. Μέσα στον φάκελο ΕΠΙΘΕΤΟ_ΟΝΟΜΑ δημιουργήστε τους φακέλους ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ, ΕΓΧΡΩΜΗ ανάλογα με την κατηγορία που συμμετέχετε. Μέσα στον φάκελο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ αποθηκεύστε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σας με ονόματα Α1, Α2, Α3, Α4 και μέσα στο φάκελο ΕΓΧΡΩΜΗ αποθηκεύστε τις έγχρωμες φωτογραφίες σας με ονόματα Ε1, Ε2, Ε3, Ε4 (τα Α και Ε ελληνικά). 6. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι 10€ για μια κατηγορία και 15€ για δύο κατηγορίες. Τα χρήματα μπορούν να αποσταλούν είτε μαζί με το CD/DVD σε κλειστό φάκελο ή με κατάθεση στον υπ’ αριθμό 48495806621- Πολατίδου Θεοδώρα, τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με αναγραφή του ονόματος του καταθέτη. Φωτογραφίες χωρίς την χρηματική συμμετοχή δεν θα γίνονται δεκτές.
7. Τα CD/DVD μαζί με το Δελτίο Συμμετοχής και τη χρηματική συμμετοχή θα αποστέλλονται στη διεύθυνση: Για τον 20ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, κ. Αντωνιάδη Γεώργιο (Φαρμακείο), Μεγάλου Αλεξάνδρου 52, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑ. 8. Τελευταία μέρα αποστολής ορίζεται η 31η Οκτωβρίου 2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Πέρα αυτής καμιά συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή. 9. Τα CD/DVD δεν θα επιστραφούν. 10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αποδοχή από τους διαγωνιζόμενους, όλων των όρων της προκήρυξης του διαγωνισμού.

Δείτε περισσότερα στη σχετική προκύρηξη 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

20ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format