Δωρεάν προγράμματα επιμόρφωσης ανέργων από το E-Learning του ΕΚΠΑ


Το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (Κ.Ε.Κ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), θα πραγματοποιήσει εξ αποστάσεως Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επιμόρφωσης Ανέργων με τις εξής θεματικές:

– Εκμάθηση Microsoft Office Excel και Access 3
– Ανάπτυξη Βασικών Εργασιακών Ικανοτήτων (Key Skills)
– Επιχειρηματικότητα

Τα συγκεκριμένα προγράμματα απευθύνονται αποκλειστικά σε ανέργους, με κάρτα ανεργίας σε ισχύ, ενώ η βασική προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η ύπαρξη τουλάχιστον απολυτηρίου Λυκείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, πατώντας εδώ έως και την Παρασκευή 19/07/2013.
Η έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για τις 02/09/2013, ενώ η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει βάσει κλήρωσης, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 23/07/2013. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε ένα μόνο πρόγραμμα από αυτά που θα κληρωθεί. Ο μέγιστος αριθμός εκπαιδευόμενων ανά πρόγραμμα έχει οριστεί στα 30 άτομα. Στην περίπτωση που κάποιος υποψήφιος που έχει επιλεγεί να συμμετάσχει δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Πρόγραμμα, βάσει των σχετικών δικαιολογητικών που θα κληθεί να προσκομίσει ή δεν τα προσκομίσει εντός της καθορισμένης από τη Γραμματεία ημερομηνίας, αντικαθίσταται αυτόματα από άλλο υποψήφιο, σύμφωνα με τη σειρά επιλαχόντων που θα προκύψει επίσης από την κλήρωση


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Δωρεάν προγράμματα επιμόρφωσης ανέργων από το E-Learning του ΕΚΠΑ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format