2ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας & Σχεδίου του Παντείου Πανεπιστημίου


Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας & Επιχειρηματικού Σχεδίου. Μέχρι και την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 μπορείτε να υποβάλετε σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή την Επιχειρηματική σας Ιδέα και το Επιχειρηματικό σας Σχέδιο στο γραφείο της «Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Παντείου Πανεπιστημίου» (Αριστοτέλους 3, 1ος όροφος, Καλλιθέα, Τ.Κ. 17671, email: mke@panteion.gr, τηλ: 2109201618-9, υπεύθυνη κ. Στεφάνου Κατερίνα), αφού πρώτα κάνετε ηλεκτρονικά δήλωση συμμετοχής.
Στον διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι προπτυχιακοί και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου, καθώς και οι υποψήφιοι διδάκτορες, αρκεί να παραμένουν ενεργοί φοιτητές κατά το διάστημα υποβολής των επιχειρηματικών ιδεών και σχεδίων. Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, είτε μεμονωμένα, είτε σε ομάδες (μέχρι και 5 άτομα), ενώ δεν υπάρχουν ειδικοί περιορισμοί για τα θεματικά πεδία του διαγωνισμού.
Τα καλύτερα επιχειρηματικά σχέδια που θα κατατεθούν από τους συμμετέχοντες θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή και θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Παντείου σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Παντείου Πανεπιστημίου το Φθινόπωρο του 2013.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό θα δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές να λάβουν εποικοδομητική κριτική για την ιδέα-σχέδιό τους από ακαδημαϊκούς και στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και βοήθεια στην οργάνωση και τεκμηρίωση της πρότασής τους.

Για τους όρους συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

2ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας & Σχεδίου του Παντείου Πανεπιστημίου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format