Διαγωνισμός σχεδιαστικής καινοτομίας “Ελληνικά Μυαλά Ξυράφια”


Με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής καινοτομίας και την υποστήριξη της νέας γενιάς στην Ελλάδα, η BiC προχωρά από τις 9 Μαΐου έως τις 7 Ιουλίου 2013 στη διοργάνωση του Διαγωνισμού Σχεδιαστικής Καινοτομίας «Ελληνικά μυαλά ξυράφια!», αναζητώντας να βρει και να φέρει σε επαφή με την ομάδα του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης τα καλύτερα και πιο δημιουργικά μυαλά της χώρας μας, απευθυνόμενη στον νέο σχεδιαστή, δημιουργό, γραφίστα και εικαστικό που θα ήθελε να οραματιστεί μαζί της.
Δυνατότητα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν οι νέοι από 18 έως 28 ετών, σπουδαστές ή απόφοιτοι σχολών Βιομηχανικού, Προϊοντικού, Διακοσμητικού, Γραφιστικού και Εικαστικού σχεδιασμού ή συναφών εικαστικών, εφαρμοσμένων και τεχνολογικών σπουδών. Οι ενδιαφερόμενοι σχεδιαστές καλούνται να καταθέσουν το σχέδιό τους μέσω της ειδικής ιστοσελίδας www.bic-ellinika-myala-xyrafia.gr, για να κερδίσουν 6 μήνες απασχόλησης στο Παγκόσμιο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης των ξυριστικών BiC® στην Αθήνα!
Από το 1974 έως σήμερα, η BiC εξελίσσει τα ξυριστικά της στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης που λειτουργεί στην Ελλάδα, όπου εξειδικευμένοι επιστήμονες εργάζονται για την ανάπτυξη της τεχνολογίας των ξυριστικών BiC®, αναπτύσσοντας δεκάδες διαφορετικές πατέντες μόνο την τελευταία 10ετία. Η ελληνική ψυχή των ξυριστικών BiC® είναι παρούσα σε διεθνές επίπεδο, καθώς το 77% των ξυριστικών BiC® που πωλούνται παγκόσμια, παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε 153 χώρες, συνεισφέροντας σημαντικά στην ελληνική οικονομία.
Με βάση την φιλοσοφία της BiC «Τιμάμε το Παρελθόν – Δημιουργούμε το Μέλλον», o νέος Διαγωνισμός εξελίσσεται σε δύο πυλώνες: Graphic Design και Industrial Design.
Στον πρώτο πυλώνα, τιμώντας την ιστορία της, η BiC ζητά από τους νέους designers να σχεδιάσουν ξανά τη συσκευασία του πρώτου ξυριστικού μίας χρήσης BiC® 1 Classic, το οποίο «γεννήθηκε» στην Ελλάδα το 1974, αποτελώντας τότε παγκόσμια πατέντα.
Στον δεύτερο πυλώνα, υποστηρίζοντας τις καινοτόμες πρακτικές με όραμα για το μέλλον, η εταιρεία καλεί τους νέους βιομηχανικούς designers να καταθέσουν τις σχεδιαστικές ιδέες τους για το ξυριστικό του μέλλοντος!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Διαγωνισμός σχεδιαστικής καινοτομίας “Ελληνικά Μυαλά Ξυράφια”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format